• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek : hej ! u nas tez gazy sa ale podcza sjedzenia, nigdy go nie wybudzaja. za to je jak wrobel, wiec my idziemy do peduatry-gastrologa w czwartek
zrobilismy tez wszelkie analizy krwi kupy, alergeny uczulenia na zywnosc, melko, antybiotyki pelno tego !
u mnie maly je po 150ml max, zazwyczaj na kilka razy po 30-60ml ! czasem 9àml, czasem 180 na raz
ale ogolnie z jedzeniem s aproblemy i dlatego sie ciagle w nocy budzi bo glodny, je i po chwili baki i przerywa i tak w kolko ! plus chroniczne zatwardzenie ... takze idziemy to zbadac ...

made : dziex
maz nie glosowal, zapomnial poporsic o karte 'glosujacego' apozniej byl z nami w Pl i zorbilo sie za pozno :)

reklama
Jeszcze 15 min do konca glosowania. Ogladamy.
frekwencja ok 80% - niesamowite!

Rurka!!! Cholera... Made pisz tu nam na biezaco. Ja jej nie bede juz smsami zameczac.

48% Sarkozy 52% Hollande - sondaze dla telewizji TF1

niech sie rurka nie wyglupia i jedzie do szpitala, bo to wszystko brzmi... yyy... stresujaco... gdyby byla buzia obgryzajaca paznokcie, to bym teraz wstawila

Domek posprzątany po tym całym majowym ambarasie - wszystko pochowane, zostały puste, czyste powierzchnie, tak jak kuot lubuje :tak:

LILU dzieci masz przepiękne! Ale powiedz, kto to na czaro-białej fotce widnieje? :-)

POK filmik Zosi cudowny sobie obejrzałam na fb :sorry2:

CAROLA stopa mojej córki do małych nie należy, ale z ciekawości zmierzę, tylko muszę zlokalizować miarkę :-p

MADE dziękuję za gratulacje z okazji zlokalizowania telefonu :-D

WIOLU wspaniale, że startujesz z niższego pułapu objętościowego! :-p:-D Będzie na pewno łatwiej zrzucać :tak:

ASIONEK ja nie pediatra, ale brzuszek cały czas się adaptuje do nowych pokarmów pewnie i stąd te problemy, na pewno przejściowe, życzę Wam szybkiej poprawy spania! :tak:

JOS O piękna, mądra i niegotująca, kiedy się pochwalisz pierwszymi efektami dywagacji i negocjacji nad kolorystyką wnętrza?? :-p

RURECZKO ojeju jeju.............. czekam na wieści od MADE :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuję dziewczyny za komplementy :-p Nigdy za wiele :-p:-p:-p

Do co Rureczki to całam w nerwach!!!!!!!!!!! OJOJOJ zaczyna się!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurku
kochany na tym zdjęciu jest tatuś Martynki - jak był w jej wieku mniej więcej :-p Podobny? :-p

Asionku jakbyś się martwiła to zawsze możesz iść pogadać z pediatrą...Mi ciężko coś w tej kwestii powiedzieć. Mała generalnie znowu na cycka się tylko przestawiła - nie je nic oprócz mojego mleczka - i już od dawna nie męczą ją żadne gazy. Czasem ma zatwardzenie. Ale nie widać, żeby z tego powodu cierpiała.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry