• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
karola wyniki wciaz te same. to na razie tylko sondaze.

sluchajcie mam problem... bo napisane jest na stronie bobo wozki, ze bugaboo cameleon ma kola piankowe ale jesli mnie wzrok nie myli, to sa pompowane. Moja kumpela ma ten wozek (jak co trzecia osoba w tym miescie) i to sa te same kola co na obrazku i sa kurka pompowane.

reklama
Paula...niestety ciężki przypadek z nim :((((
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio....:dry:

Pok już sprawdzam...na ile net mi pozwoli...

pok : ale szal !!!!!!!!!!!! link !!!! odkrylam ze liliputiens sprzedaje sie w PL ! uwielbiam ta firme, moje dzieic maja lmnostwo gadzetow i zabawek z niej !!!
i taki plecak OSCAR krab mialam kupic malemu ale wygral smok :) ojej...
pewnie niedlugo jeszcze mouloin roty wprowadza w Pl to juz wogole czad bedzie i ceny korzystniejsze :))))))))))))))))

Paula nie tylko to...

Pok tak więc piszą, że koła tylne duże są piankowe a małe gumowe....
I tak na kilku stronach...
Na bugaboo.pl nie ma słowa... ale widocznie tak jest.

• duże koła piankowe / koła są równie komfortowe jak koła pompowane jednakże - unikamy niebezpieczeństwa przebicia koła /, małe koła gumowe
  • małe koła obrotowe z możliwością blokady / zapewniają rodzicowi wygodę manewrowania /

No wiem wiem, to samo znalazlam. Ale na zdjeciach sa wszedzie dokladnie takie same kola ak ma moja kumpela i ludzie tu, czyli pompowane (o te duze mi chodzi).
a czy wizualnie piankowe i pompowane wygladaja tak samo?
I taka mala prosba niesmiala... Mowilas, ze masz kolezanke w wozkowej hurtowni. Moglabys podpytac o te bugaboogowe kolka?

Made?! Wiesci od rurki? Zaraz niewytrzymam i sama do niej napisze.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry