Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Asionek - nie mam pojęcia czy to długo czy krótko, najlepiej zapytać pediatry...Wyściskaj Natanka :*
asionek : hej ! u nas tez gazy sa ale podcza sjedzenia, nigdy go nie wybudzaja. za to je jak wrobel, wiec my idziemy do peduatry-gastrologa w czwartek
zrobilismy tez wszelkie analizy krwi kupy, alergeny uczulenia na zywnosc, melko, antybiotyki pelno tego !
u mnie maly je po 150ml max, zazwyczaj na kilka razy po 30-60ml ! czasem 9àml, czasem 180 na raz
ale ogolnie z jedzeniem s aproblemy i dlatego sie ciagle w nocy budzi bo glodny, je i po chwili baki i przerywa i tak w kolko ! plus chroniczne zatwardzenie ... takze idziemy to zbadac ...
ASIONEK ja nie pediatra, ale brzuszek cały czas się adaptuje do nowych pokarmów pewnie i stąd te problemy, na pewno przejściowe, życzę Wam szybkiej poprawy spania!![]()
Asionku jakbyś się martwiła to zawsze możesz iść pogadać z pediatrą...Mi ciężko coś w tej kwestii powiedzieć. Mała generalnie znowu na cycka się tylko przestawiła - nie je nic oprócz mojego mleczka - i już od dawna nie męczą ją żadne gazy. Czasem ma zatwardzenie. Ale nie widać, żeby z tego powodu cierpiała.
no i po wyborach :/
czas spieprzac z kraju :/

LILI!!!!
Odwiedziłam ją przejazdem i ...... (odpukać ??) była w ciąży
Poza tym była brunetką i miała brązowe oczy, ale to była nasza LILI na bank 

ale że o te brunetke...??? 
A Ty zostawiasz ją w domu pod opieką niani, czy taty??