• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku ponieważ muszę się kłaść z małą i moimi wysuszonymi czyczkami (wypija do ostatniej kropli!) to tylko napiszę, że czuję się zaszczycona Twoją wizytą :-p Nawet jeśli tylko we śnie :-p A co do ciąży to ..............................:eek::-p:szok:

reklama
hehe LILI myśmy sobie gadały tylko o tym i owym - opowiedziałaś mi na przykład o swoim nastoletnim synu, który też spodziewał się dziecka :-p

POCZEBUJĘ terapii :eek:

Na pewno wszystko jest dobrze z RURECZKAMI :sorry: Chociaż też się trochę niepokoję już...

drzemnelam sie godzine i musialam juz wstac , bo myslalam ze wiadomo cos o rurce...cholernie sie martwie...

a tak w ogole buziaczki dla wszystkich z rana:-*ostrzegam zebow jeszcze nie mylam:-p

No wiem wiem, to samo znalazlam. Ale na zdjeciach sa wszedzie dokladnie takie same kola ak ma moja kumpela i ludzie tu, czyli pompowane (o te duze mi chodzi).
a czy wizualnie piankowe i pompowane wygladaja tak samo?
I taka mala prosba niesmiala... Mowilas, ze masz kolezanke w wozkowej hurtowni. Moglabys podpytac o te bugaboogowe kolka?

Made?! Wiesci od rurki? Zaraz niewytrzymam i sama do niej napisze.

Pok wyglądają bardzoooo podobnie...
Rozmawiałam z koleżanką, oni nie mają Bugaboo ale mogę zadać pytanie sklepowi na Facebooku:)

Czyżbym wykrakała, że Rurka rodzi???

Made Kochana, for you:
Zobacz załącznik 462418Zobacz załącznik 462419Zobacz załącznik 462420

Kocurku!!!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: A może Ty rozmawiałaś sama ze sobą, tylko, żeby łatwiej było Ci to znieść to wmówiłaś sobie, że to Lili :-p:-p:-p:-p Ahahahaha!!!!!!!!

Poczku ja wierzę, że u Rureczki wszystko dobrze, ale jest jakaś akcja i nie może na razie pisać, może nawet nie ma komórki przy sobie. Może znieczulenie ma. Od kiedy się nie odzywa?

Mam pytanko z innej beczki - dostałam smsa z chińskiej komórki od mojej przyjaciółki - próbuję odpisać na tego smsa, ale nie chce mi wysłać, próbuję dzwonić na ten nr ze skypa (bo jest tylko 0,9 zł za minutę na komórkę do Chin!) - pokazuje, że zły nr. Nie wiem co jest grane. Może ktoś coś wie na ten temat jak to jest z łącznością do Chin?

Carola jeju jaka piękna dziewczynka!

Wioluś a Ty dotrwasz do jutra? :-) Tak się zastanawiam czy Cię jednak nie namówić, żebyś chociaż CIUT dalej podjechała - powiedziałabym Ci co i jak - żeby było jak najprościej - miałabyś tylko jeden malutki zakręt i zaraz za rogiem byś gdzieś zaparkowała - i ja bym po Ciebie przyszła i weszłybyśmy do mnie - wtedy z dziećmi byłoby łatwiej. Ale jak jest to na 100% niemożliwe dla Ciebie (co bym zrozumiała, bo Ty w każdej chwili możesz zacząć rodzić) - to wykombinujemy coś z realem - ale wtedy chyba o tej 14 bardziej. :-)

Ostatnia edycja:
lil nie mam pojecia jak jest z lacznoscia z chinami :/ nie pomoge.
a rurka ostatnio do made pisala wczoraj poznym popoludniem/wczesnym wieczorem (made dobrze pamietam?). miala jechac do szpitala i dac znac.

karola dzieki! gdybys mogla zadac bylabym wdzieczna.

reklama
ninka piekna:-)
pok ty sie uspokoj, u ciebie takie nerwy nie wskazane, napij sie meliski czy cus.moze zostawila swoj tel w domu? roznie bywa, ja swoj czesto zostawiam , oni w tym zamieszaniu tez mogli zostawic tel. .spokojnie i prosze przestac panikowac

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry