pok : jets dokladnie tak jak piszesz! zreszta 2miuliony glosow BIALYCH o czyms swiadcza
ja nie popieram ABSOOLUTNIE sarkoziego
ale jets to mniejsze zlo moim zdnaiem, facet jets bardziej rozeznany w kilku sprawach i nie ma szalonych socjalnych planow ktore jeszcze bardziej pograza kraj
od lat we francji jest oczywiste ze jest za duzo pracownikow administracji, siedza po 3 przy biurku i nic nie robia, kazdy to wie, za duzo nauczycieli
a on???? nie tylko chce ich wszystkich zachowac ale jeszcze poszerzyc oefrte prac, nowe szkoly itp ( przeciez do cholery we francji szkol nie brakuje !!!!!!!!!!!!!!! je trzeba reformowac a nie budowac nowe! dodatkowe o takim samym f-cjonowaniu!!!!)
jets dokladnie tak jak piszesz anytaptia do S. pozwolila wygrac H.
sarkozy tez nie wszytskie obiecanki spelnil, ale latwo faktycznie ( obojetnie KTO bylby prezydentem) jest oceniac i wytykac potyczki w tak nietypowej sytuacji jaka nastala w ciagu ostatnich lat (krtyzys ktory dotyka praktycznie cala europe!)
dla mnie zaden nie byl cudowny, le pen to inna bajka juz wogole, niebiezpieczenstwo lat 30 w DE
ale to co mnie najbardziej przeraza to nie sam holland i jego chory program ale ... to ze 52% spoleczenstwa tego kraju w TO wierzy i nie ma pojecia w jakiej sytuajci znajduje sie kraj, jaka czeka go przyszlosc...
boze ludzie nie maja pojecia co sie bedzie dzialo... to jets przerazajace !
a ja wiedzialam z ety wiesz z emy bedizmey wsciekli

hhy
a dokad uciekac ? jak narazie to sie draopiemy po glowie bo wlasnie kupilismy dom...
i sie zastanawiamy ile pan holland karze nam zaplcic podatku "ziemnego" co roku, ile z samego tytulu ze a/ jetsemsy wlascicielami b/ wlascicielami nie mieszkania, a domu...
jelsi pedziemy jakis exode usluteczniac to pewnie do CH lub skandynawii - de preference nieunijnej