• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wioluś, Carolka - powyżej edytowałam posta.

Carolka na smsa próbowałam pisać ze swojej komórki (mam nr w T-Mobile) - też nie idzie. A ze Skypa też można wysłać smsa :tak: Doładowałam sobie konto, ale nie idzie kontakt.....

Poczku poczekajmy do wieczorka - Rureczka już powinna się odezwać....

czesc wszystkim

czy sa jakies wiesci od rurki ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

lil : reflektujesz sie na nowa ciaze ? :)

kocurku : ale ty masz sny :)))))))))))) fajneeeeeeeeeeeeeeee :) hahahahahahaha

asionek : wizyta w czwartek
a co spieprzania z kraju... to zawsze jest tak ze dana partia, dany program
jednym lepiej, drugim gorzej
w naszym przypadku bedzie duzo gorzej, a ze i tak juz rozowo we francji nie bylo i od lat progresywnie schodzi na psy...
kraj przyszlosci to nie jest od dawna, stopniowa regresja
a holland na pewno nie ma gabarytu zeby takie 'opoznienie' nadrobic i sobie ekonomicznie z kryzysem poradzic
przeciez ten facet prosto z partii na tron, zadnej wyzszej f-cji nier sprawowal, nie byl na "zebraniach szczytu" ministererstwo ? zero pojecia
tylko wielkie socjalne plany na miare lat 60-70 tych ! szcytne socjalne czasy ;)
tylko ze realia juz nie te same... i dajac jeszcze wiecej pomoc, przyjmujac dodatkwo emigrantow w kraju ktory w europie jets nimi najbardziej 'obciazony', budujac dodatkowe mieszkania socjalne, itd itd ... no na pewno deficyt sie nie pomniejszy ;)
ehhh tam szkoda gadac pozyjemy zobaczymy :)
taki kraj rozowju bedzie z francji ze trzeba bedzie wszytskim zyczyc najnizszej pensji...bo skoro npowy prezydent uwaza ze 3000 euro/miesiac to wysoka pensja... taa atylko ze z 3000 euro netto w paryzu mozna wynajc lawalerke 20m lub 2 male pokoje... a te "wysokie" pensje zostana jeszcze wyzej opodatkowane
no bo przeciez z czegos trzeba te pomoce socjalne dawac
wiec francja bedize kontynuowac droge w kierunku idei z elepiej sie lenic i dostawac z panstwa niz pracowac... i to ma byc rozwoj, kraj przyszlosci ?
ze juz nie wspomne o najwieksyzm SOZKU jaki w zyciu slyszalam : dac parwo glosu emigrantom... ten facet jets niepowazny!
wojna domowa i konflikty wszelkie mozliwe na terenie fracnji, tak naparwde jej nie dotyczace (ex. arab/zyd)..
no to sie wygadalam

CAROLA aaaaa chyba, że tak ;)))

POK słuchaj WIOLI - herbatka i cierpliwie czekamy.... :tak:

JOS koło nosa mi przeleciały te wybory... to mówisz, że Holland taki nieudany..?? Muszę poczytać, zaciekawiłaś mnie :)

CAROLA jak Ci idzie dieta? Ja mocno trzymam &&&&&&&&&&& !! Sama wczoraj złamałam swoje zasady i zjadłam naleśnika, a dzisiaj jedno białe ferrero, ale się w porę opamiętałam ;))

Ostatnia edycja:
Kocurku o matulu coś mi właśnie uświadomiłaś....Mi też się dziś śniło, że mam trójkę dzieci - ale to dlatego, że wczoraj wieczorem rozmawiałam z moim panem na ten temat - bo porównywaliśmy swoje miednice i pan orzekł, że mam idealną miednicę do rodzenia dzieci :-p I się spytał co by było gdybym znowu zaszła w ciążę. Powiedziałam, że paniki by nie było, ale na razie dziękuję bardzo :-p I ja spytałam czy on by chciał kolejne dziecko. On na to, że na razie nie, bo wystarczy mu jak dwójka ciągle czegoś chce :-p:-p:-p:-p I potem jakby na przekór śniło mi się, że mam trójkę i świetnie sobie radzę :-p:-p:-p Ale to był taki króciutki sen, że całkiem o nim zapomniałam - bo ja z reguły snów nie pamiętam :-p:-p:-p

Jos ale naprawdę chcecie z kraju wyjechać? A co do ciąży kolejnej to raczej nie :-p Na pewno nie!

Kocurku a trzymam się, może nie dam rady tak restrykcyjnie ale coś dam radę. Dzisiaj kawka i serek wiejski bez tłuszczu na śniadanko:) Na obiad sałatkę zrobię z kurczakiem...
Mąż się trzyma...8-my dzień na I fazie jest :)

haha! jos! wiedzialam, ze wy nieszczelsiwi bedziecie z wyniku wyborow. A jakies pomysly juz macie dokad uciekac? mi sie zaden z nich nie podoba, i le Pen tez nie... wydaje mi sie, ze we Francji stalo sie troche to, co w PL w ciagu ostatnich lat (od kiedy cala polityka krazy wokol osi po-pis), ze ludzie glosuja na jedna z tych partii tylko dlatego, ze nie lubia drugiej, a nie dlatego, ze naprawde popieraja tego, na kogo glosuja. Troche chyba bylo podobnie teraz w FR - zmeczenie i niezadowolonie z Sarkoziego spowodowalo, ze prawicowcy zaglosowali na lewice - fenomen! :) A nawet podobne jest to, ze pl premier tez wczesniej w zasadzie nic w zyciu nie robil, ludzkim zespolem nie kierowal, prawdziwej pracy nie mial, ot czysty produkt polityczno-marketingowy.
zeby nie bylo kogo popieram, to szczerze powiem, ze w pl teraz chyba nikogo w 100% a u kazdego moge znalezc cos, co lubie ;-)
moje przypuszczenia sa i tak takie, ze Hollande nie zrobi nawet 1/3 tego, co naobiecywal i nagadal, bo wie, ze ne mozna i sie nie da a wygrac jakos musial. Raz, ze zaraz w palacu dostanie zimny prysznic jak sie dowie jak to naprawde wszystko wyglada, a po drugie ue go troche popedzi w ograniczaniu deficytu i hamowaniu tych jego, niektorych, dziwnych pomyslow.

karola - na stronie bugaboo znalazlam! piankowe! foam filled! ale sie naszukalam, ze hej... sprawa rozwiklana! dzieki wielkie za pomoc! buziak! aaa jeszcez dla pewnosci na stronie oficjalnej bugaboo na fb zadalam pytanie.

kocie : udany udany :) bardzo dobrze mu wychodiz podnoszenie podatkow :)
to jest jego remedium na wszelkie porblemy ekonomiczne :)
co powiesz na to z epan mial pomysl zeby tym co zarabiaja naparwde duzooooo wlepic podatki 75% :)
hahahaha ciekawe kto sie zgodzi zeby zostac w kraju i rurac po 14h dziennie na wysokich stanowiskach, czy prowadzic formy i 3/4 oddawac panstwu ! bardzo nowatorski nasz prezydent
normalnie zywcem wyciagniety z pewnej ksiazki
ciekawe czy domy socjalne tez ze szkla bedzie stawial :)

reklama
Jos :szok::szok::szok:, co za Peter Pan z niego...

Pok, ok, dobrze, że wiesz już w 100% :)

Ja wczoraj znowu poszłam spać zła, smutna i zawiedziona.... :(((((((((((((((((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry