• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Boogie no wiem ale przykro mi i tak :(((
Zresztą w tych drugich będzie Remisiowi równie ładnie:))
Co do diety to racja, teraz zjadłam obiad...mielony z chudego mięsa i pieczony w piekarniku:)

lil czekam na esa:-)
jestem zla(teraz na siebie , przedtem Lukasz mi cisnienie podniosl)zjadlam cala czekolade:szok::szok::szok:a we wtorek warzenie:szok:
zgaduj zdagula, zgadnijcie ile mam w brzuchu na chwile obecna?

made pisala cos Rureczka do ciebie?martwie sie, zastanawiam sie czy pojechali na Ip

Ostatnia edycja:
112cm :confused:

Wiolu - nic nie pisała....miała odpoczywać, ale długo się nie odzywa, wezmę i napiszę do Niej :)

Boogi - jak karteczka ma wyglądać? Pytałam, ale nie odpisałaś :-p W kolorze chcesz czy w czerni? Bo motyw, to chyba oczywista oczywistość.....:-)

Ostatnia edycja:
made napisz kochana , napisz to ja sie wstrzymam z esem i poczekam az ci odpisze.bidula ze tez tyle nerwow musi miec na samej koncowce:dry:

a co do brzucha to - nie.
z Iwa do porodu mialam cos okolo 120cm( nie pamietam dokladnie )

Made :szok: nie odpowiedziałam??? :baffled::zawstydzona/y: o cię kurka wodna :dry: wybacz mi Niewiasto o jędrnym popiersiu :-D:-D:-D:-D:-D
:confused: to może kolor? tylko teraz jaki??? a może zdam się na wybór artystki??? :sorry2:

Wiola obstawiam 115 cm :-)

Karola widzisz chude mięsko, więcej warzyw, może mniej pszennych produktów i słodyczy niet i duuużo ruchu i też można sobie poradzić :tak::tak::tak:

rureczka napisała:

"Leżę i kwiczę :-( plecy bolą jak bolały. Jakieś rozwolnienie mam, majty mokre - a jak pójdę siku to leci i leci...pewnie dzisiaj już do tego szpitala pojedziemy :-( na szczęście wszystko spakowane!"

made ojeju:-(teraz sie zmartwilam, kurcze w koncu bidula wczesniej bedzie miec robiona ta cc.
kochana prosze cie pognaj ja do szpitala
just zle:-)

dobra a teraz powiem , czemu pytalam ?obecnie mam 109cm i jestem z siebie bardzo dumna bo mam o jakies 11cm mniej w obwodzie brzucha i warze tyle co z Iwa do porodu a zaczelam z waga o 12 kg wieksza .robie sobie nadzieje ze moze tym razem latwiej bedzie i zgubic te kg.postanowieni juz sa ze odstawiam slodycze i napoje gazowane zobaczymy jak to bedzie.

Wiolu - tak zrobiłam...jeśli ma być cesarka, to muszą sprawdzić skąd te bóle i czy czasem Zuzia się nie pcha zbyt wcześnie...RURECZKA odpisała, że się spróbuje zwlec i pojadą, ma pisać co i jak. Trzeba trzymać teraz kciuki :tak:

reklama
Oj Rureczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Wiola, właśnie przyniosłam pranie i pakuję karton dla Iwusi...trochę tego się znowu uzbierało...kurka ale głupio mi bo nie wyprasowane....
I Kuotowa zabawka też jutro pójdzie...wcześniej nawet nie miałam jak zapakować...znacie mnie już...dooopa powolna ze mnie :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry