• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja też wpadam tylko powiedzieć, że zmykam - proszę jutro o kciuki, bo będą wyniki naboru do przedszkola - no i czeka mnie miła wizyta :-):-):-):-) Szczegóły później. A w ogóle to byłam zamówić chrzest dla Martynki i trafiłam na takiego gbura, że szok - co tam się działo to wciąż jestem w szoku. W dodatku okazało się, że chrzestny nie może być chrzestnym - no ale jak mu się uda załatwić kwitki to będzie mógł być. No comments. Dobranoc kochane!

Acha Wioluś - mi Wojtuś pasuje :-) I Tomuś :-) I Adaś :-)

Ostatnia edycja:
Adaś też pięknie-Maja opcjonalnie miała być Adasiem a teraz mam umyślone,że jeśli kiedyś może przez przypadek by się synek trafił to Nikodem;))

just : a wiesz ze te zmyslalam nad tomkiem !!!! przysiegam ! a pozniej jakos michas mnie przyblokowal

za to wojtus ! tak wlasnie TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
A Ola dopiero łaskawie zasypia :eek: Tak ją nafutrowałam na noc, że zobaczymy, ile będzie pobudek... nie będą nam tu Boryski podskakiwać ze spaniem! :-p Tylko tyle chciałam, bo już dawno padłam :sorry: papa cmok..!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry