• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej kochane:-)
o jaka piekna lista propozycji imienia dla mego syna:tak:

prosze dzis za mnie tez trzymac kciuki, bo mam wizyte u gina(niech on mi powiem ze szyjka zgladzona i jakies rozwarcie jest, prosze) a potem jade do pewnej kolezanki i sie troche boje sama jechac bo ja tu jezdze po miasteczku a tam to juz duze miasto:szok::zawstydzona/y:.
zycze wam kochane milego i slonecznego dnia.

Wioluś New York, New York.....:-p:-p:-p:-p

I kciuki za wizytę!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocurku i jak nocka??? U mnie to już nawet nie da się nafutrować małej na noc - kaszek w ogóle nie chce jeść. A wczoraj byłam szczęśliwa, że zjadła pół małego słoiczka gruszki i 1/4 słoiczka małego obiadku - to nie za mało na taką kluskę? Tzn. ja się nie martwię, bo kluska jest dalej kluska - ale mogłaby trochę ulżyć moim czyczkom i się przestawić na inne futrowanie...:baffled::baffled:

Made
pół nocy myślałam czy do Ciebie teraz się mówi kum kum kum czy miau miau miau? :eek::errr::-p

Buziaki dla wszystkich Pań!

Dzień dobry :baffled:

WIOLU &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Toruń jest wspaniały do jeżdżenia hehe, w porównaniu do takiego Wrocławia, bo przy Wawie to nawet Wrocek wymięka, a trochę się najeździłam po niej :-D Dasz radę!

RURECZKA ktokolwiek widział? Ktokolwiek wie? :blink:

I... nie wim co jeszcze, bo ja wysiadam....

Ohhh LILI nakichać na to futrowanie :dry: Futrowałam czym się da - banan, sucharek rozmoczony w mleku, nawet ziemniak na parze i jajo !! :szok: A Ola to wszystko na energię kinetyczną zamienia :dry: Osiem pobudek od 22 do 5.....
WY SIA DAM :errr: Przecież ja ANI JEDNEJ nocy nie przespałam w całości od ponad roku już - ba! czterech godzin cięgiem chociaż no...
No dobra, cztery przespałam kiedyś, ale więcej już nie :dry:

Po raz kolejny zgłaszam reklamację - futrowanie NIE DZIAŁA!
Wymęczenie dzieciaka całodziennymi superwrażeniami NIE DZIAŁA!
Spędzanie całych dni na powietrzu NIE DZIAŁA!

A to ciekawe, że kluseczka nie chce innych pyszności... :confused:

Ostatnia edycja:
lil, kocie na pocieszenie napisze ze Iwa nie chciala jesc innych posilkow wnetki do roku, caly czas na cycu wisiala, a co do pobudek tp pierwsza przespana noc mialam jak mala skonczyla 1,8 miesiaca w momencie jak odstawilam ja od cyca to skonczyly sie pobutki w nocy( moze nie calkiem ale przebudzila sie raz albo 2 razy i spala dalej a tak to potrafila sie budzic do 9 razy w nocy)

Dzień dobry!

Kto chce kawki, proszę bardzo:

images.jpg

Wiola - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!

Kocurze - współczuję nocki... Może kawki w takim razie?

Lil - i ja się przymierzam do podania pierwszego obiadku dziś, zobaczymy jak nam pójdzie... :eek:

Właśnie zmontowałam Mii pierwszą butelkę zwykłego mleka NAN (bez Nutramigenu) i mam zamiar jej podać koło 9.00... Już się boję, jak moja córunia zareaguje. :szok::eek: Wczoraj rozmawialiśmy zpediatrą i wg jej zaleceń mamy stosowac sam NAN przez 1-2 tyg. Strach w oczach normalnie!

Kocurku a może postrasz Olcię, że jak nie da Ci się wyspać to Ci czyczki zanikną? :eek::errr:

Wioluś a po roku zaczęła ładnie jeść?

Mary kciuki za pierwszy obiadek! A co serwujesz?

reklama
Jak co wtorek made wstała i śniadanie do łóżka dostała :eek:
eee....chyba średni ten rym, co? :-)
Nie mogę przestać myśleć o Olivce :zawstydzona/y: żyje ten Jej chłop czy wyzionął yyy..............ducha :-D)))))

Lilu hehe:-) jak w tym kawale, co wrona w drzewo uderzyła........
KRA.....KRA, KUM, KUM, KRA.....MIAU....KUR>>A JAK TO SZŁO? :oo2:
Kciuki mocno zaciśnięte!!! Daj znać jak poszło :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry