• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku - tak jak myślałam, wczorajszy wyczyn był jednorazowym :dry:
Dzisiaj tradycyjnie co godzinę, dwie pobudka na memlanie :baffled: Kurczę, żeby on mi chwycił butelkę ze smoczkiem, to od razu odcinam dostęp do sutków :eek: na wieki wieków AMEN!

reklama
MARY smacznego dla Mii...! :-)

WIOLU no cudak jest oj jest - pod każdym względem :sorry2:

Ja tylko mam ogromną nadzieję, że Wojtuś/Adaś/??? :-) okaże się bardzo spokojnym chłopczykiem, chłopcy chyba generalnie są mniej aktywni za niemowlęcia z tego co widzę wśród znajomych...

MONI no kto jak kto, ale człowiek pracujący musi być wyspany :no: Aj aj....

A BOOGIE nie było....???? :szok:

CAROLA topór, piła i przecinak do stali przygotowane :-p

MADE NO PACZ! A ja zazdrośnie i naiwnie myślała, że mu tak zostanie :eek: Co tu robić... co tu robić, żeby butla poszła w ruch.....:confused::confused::confused:

A mi się zdawa, że na odwrót, że to dziewczynki spokojniejsze :eek: Moja córka była na piersi i od początku mi całe noce przesypiała, w ogóle nie płakała, paczyła i paczyła jak Filutek Józefinki, a te dwa gnomy tak dają popalić, że już nie wiem co mam z tym począć :confused: Wyjce i memlacze :sorry2:

Też miałam pytać co z Boogi :sorry2: już wtorek, a Ona milczy........nie podoba mi się to :oo2:

MADE to w takim razie nam się po prostu na czystą złość tak zdawa, ja się zastanawiam kto może mieć interes z tej zdawanej złośliwości... :dry: Mój KaMiś był też prawie Filoutkowy egzemplarz i też był na piersi 6 m-cy i od początku budził się raz, czy dwa tylko :dry:

WIOLU ooooooo...!!! :szok:

Ostatnia edycja:
Wiola - Ty się Kochana zastanów nad tą wycieczką w rejony ojca dyrektora, bo jeju, jeju........:szok: Już kilka porodów takich było :eek:

Kocurku - mi się zdawa, że to interes jest nieczysty, nie obrażając interesy :-))))))))

Kandydat o podanym numerze PESEL nie został zakwalifikowany do żadnej z wybranych jednostek

Niby wiedziałam a jednak przykro :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry