• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny spokojnie to zapewne znowu przepowiadacze a poza tym najpierw mam wizyte u gina a potem sie do Lil wybieram;-):-p

carola nie czaruj tylko opowiadaj

lil przykro mi kochana:-*

reklama
Kocurku nie na darmo mówią, że Toruń to mały Kraków :-p A na temat ojca dyrektora milczę :-p

Wioluś o rany! Żebyś Ty mi nie zaczęła rodzić na mój widok! Bo ja też urodzę ze stresu - ale co ja mam rodzić?

MARY mięsko ciężko i długo się trawi i jeszcze tego mi brakuje, żeby małą brzuszek zaczął boleć :baffled: Poczekam, aż zacznie spać i pomyślimy...

Kocurku zdjęcie i owszem mam jedno:-D
No co tu opowiadać.... było krótko i zwięźle :))))

CAROLA o to tak jak i u nas! :-p Też krótko i do rzeczy haha :tak: Ostatnio robiliśmy podsumowanie półroczne, trochę nam to zajęło, bo liczyliśmy i liczyliśmy i naliczyliśmy aż cztery razy :szok: Wyobrażasz sobie???!! :-p

MARY mięsko ciężko i długo się trawi i jeszcze tego mi brakuje, żeby małą brzuszek zaczął boleć :baffled: Poczekam, aż zacznie spać i pomyślimy...

Kocur - no pewnie, zrób, co dla Was najlepsze. Nikt nie powiedział, ze dzieci muszą wcześnie z mięsem zaczynać.

OK, podałam Mii sam NAN po raz pierwszy... Teraz śpi, zobaczymy, co będzie dalej w dzień... Aż się boję powrotu akcji brzuszkowych!!! :-(
Dziś pogoda taka sobie u nas, malutko słoneczka, duuużo chmur, wieje... :eek::oo: Aż się nie chce wychodzić.

MARY obiecałaś fotki domków, ja czekam równie niecierpliwie, jak Made :tak:

CAROLA fotkę posiadasz, hę..? Hmmmmmmm.... :-p

MONI a kiedy zobaczymy Twoje pomajówkowe zdjęcia ? :-)

Czy moja najmilejsza suszy jeszcze swe powabne ciało...? :cool2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry