• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie siostra robiła:dry: a od niej uzyskać to cud prawdziwy... może dziś się wybiorę bo narobiła mojej pannie cale mnóstwo:)
To Wy tak pamiętacie do pół roku wstecz???:szok: ale tez potrafię sobie wyobrazić... ostatnio z łezką w oku wspominałam starankowe czasy... ehhh szkoda....

Mary oby było bez rewelacji brzuszkowych:) też chce zobaczyć zdjęcia domków bo mi sie strasznie podoba idea takich samych:)) wizualnie znaczy się:)

reklama
Ja od 3 miesięcy tylko dla przyjemności...o ile się trafi...''boboseksy'' są męczące...zwłaszcza na zawołanie lekarza :(

MONI a ja wspominam bez łezki, bo u mnie kolejność jest teraz taka:
1 - sen
2 - jedzenie
3 - sprzątanie
4 - ogarnięcie SIĘ
.........
10 - totamto :-D

Zapomniałam!
0 - Ola i wszystkie jej wymagania :-p

MAM! Kuonika bujanego niedrogiego chyba http://allegro.pl/show_item.php?item=2322331806 z wysokim oparciem! Mam nadzieję, że się mój łobuz na tym powyżywa trochę :confused: jeszcze tylko matę z pianki rozwijaną... w razie upadków :-p

Ostatnia edycja:
Kocie u mnie mniej więcej tak samo sa usystematyzowane potrzeby:-p I nawet jak czasem się chce to siły brak... stąd ta łezka w oku:) że się chciało i siłę miało i .....
konik super sprawa:) Oby spełnił Olciowe potrzeby i wymagania:)

Carola no tak przy 2 dzieciach to ciężko...

Jestem i ja.
mialam pisac o tym jaka niewyspana i umeczona ale przeczytalam wasze posty i zamilkne w tej sprawie. Powiem tylko, ze wzielam do lozka puszke coli na rozbudzenie, wiec mozna powiedziec, Ze pije z eami kawke :)

Bylismy wczoraj na koncercie bregovica z orkiestra - bylo ekstra, mnostwo rodowitych balkanczykow, wiec tance, hulance ale Zosia sie chyba bala tych bebnow i trab, strasznie byla aktywna w taki dziwny sposob. Przepraszam ja od rana i obicuj, ze juz nigdy...

Kocie! U nas od stycznia 2 :) najpierw mi sie tylko wymiotowowac i plakac chcialo a teraz m nie chce przy Zosi :-D Ale ze mna to chyba cos nie tak jest, bo i totamto w ogogle do szczescia niepotrzebne, a boboseksy prawie mnie psychicznie zniszczyly.

WIOLA torbe do samochodu! Matko jedyna. Kciuki za skurcze, szyjke i rozwarcie!

MADE. Nie moge sie do Twojej metamorfozy przyzwyczaic :)

Buzi :)

POK a podaj no łapkę! :-D Ja to chyba.... wyrosłam już z yyyy tych spraw... :confused: Nie poznaję siebie :-p

JOS łopowiadaj coby kuotu lżej na sercu było! Kawkę podaję :-):-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry