Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
na psa urok!
Takich cudów za czasów przedszkola z Kamilkiem nie było, i było nawet tak, że czasami wracałam z uczelni po 17 i odbierałam dziecko bez żadnych dopłat. Dostał się bezproblemowo, ale faktycznie ja składałam jako samotnie wychowująca, nie pamiętam, czy to była okoliczność sprzyjająca...
jak zdawałam na zaoczne magisterskie do Krakowa - też miałam pomysła
Bidna byłam jak mysz kościelna 
) a u niego hostel ładny, czysty i tani
i widziałam co mają na śniadanko księżulki, bo szukając syna zawitałam do jadalni 
któren zaparkował swojego czarnego maybacha (najdroższe seryjne auto świata) na wrocławskich blachach i na owo śniadanko zaszedł 

Mary ja dałam chyba zupkę jarzynową. Albo może samą marchewkę....Już nie pamiętam...Z mięskiem czekałam około miesiąca- ale ja zaczynałam jak mała miała 4 miesiące.

Jak co wtorek made wstała i śniadanie do łóżka dostała
eee....chyba średni ten rym, co? :-)
Nie mogę przestać myśleć o Olivceżyje ten Jej chłop czy wyzionął yyy..............ducha
)))))
Lilu hehe:-) jak w tym kawale, co wrona w drzewo uderzyła........
KRA.....KRA, KUM, KUM, KRA.....MIAU....KUR>>A JAK TO SZŁO?
Kciuki mocno zaciśnięte!!! Daj znać jak poszło)

MARY smacznego dla Mii...! :-)
WIOLU no cudak jest oj jest - pod każdym względem![]()
Ja tylko mam ogromną nadzieję, że Wojtuś/Adaś/??? :-) okaże się bardzo spokojnym chłopczykiem, chłopcy chyba generalnie są mniej aktywni za niemowlęcia z tego co widzę wśród znajomych...
MONI no kto jak kto, ale człowiek pracujący musi być wyspanyAj aj....
A BOOGIE nie było....????
CAROLA topór, piła i przecinak do stali przygotowane![]()
Kandydat o podanym numerze PESEL nie został zakwalifikowany do żadnej z wybranych jednostek
Niby wiedziałam a jednak przykro :-(

Może jakieś fotki??? 

A my mięska nie jemy i nie będziemy![]()