• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No, poleżałam, a teraz kawka nr 3 i oglądam sobie suknie ślubne w necie. :-):-)

Pok - Ty nie będziesz miała żadnego problemu z wagą po ciąży. :-)

Carolineee - ja Ci cały czas kibicuję! A tak an marginesie, to mam nadzieję, ze u nas się w końcu zrobi ciepło, bo chciałabym wystroić Mię w sukienusię od ciotki! :-D

Pamiętaj, że biały zawsze pasuje :))))))))))))))))))
A powiedz jaką Mia ma stópkę? W cm...bo ciocia może mieć coś do kompletu :)))

Cudze rozmiary nie robia na mnie wrazenia ale moje tak. Co jest dziwne, bo nigdy specjalnie nie przywiazywalam duzej wagi do swoich walkow: byly, to byly, nie bylo, to nie bylo. Ale taz ro nawet nie wielkosci tylko wydaje mi sie, ze proporcje trace i wszystko jakies takie jakby mnie ktos w kreskowce narysowal smiesznie... No nic. Moze jak brzuch bedzie wiekszy, to sie jakos wyrowna,bo teraz jest dziwnie.

Ooooooooo ZIZI! Jak sie czujesz kochana? Powoli coraz lepiej?

reklama
Byłam wczoraj u lekarza, pani doktor przeszła samą siebie, spóźniła się całą godzinę, a ja czekałam w przychodni trzy godziny na przyjęcie i chyba się przeziębiłam.
Dostałam skierowanie do neurologa, bo zapytałam co mogę brać jak mnie głowa boli:shocked2:
Dalej mam zwolnienie, czuję się już o niebo lepiej, tylko dostaję zadyszki jak wchodzę na drugie piętro:sorry2:
Piszecie o totamto i powiem wam, że mój mąż jest wytrzymały, bo od połowy lutego nic a nic nie było, aż mi się go szkoda robi:sorry2: Koleżanka powiedziała mu na pocieszenie że w drugim semestrze nie opędzi się ode mnie i on się tego trzyma:cool2:
Dostałam jeszcze jakieś tabletki dopochwowo, bo mam bakterie, a w ulotce jest opisane że przy nich nie bardzo można:dry: ja też już pomału mam chęć....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry