• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Idę na taras wracam zaraz :eek:
pok - jestem tego samego zdania co moja najulubieńsza Kuleżanka :tak:
w żadne zabobony nie wierzę, sama kupowałam wcześniej :)))

reklama
Pok wcześniej kupcie, musisz się nauczyć składania, obsługi, wypinania gondolki itp:))) I przymierzyć ''do ręki'' :)

Już się naspacerowałyśmy. :-)

Pok - jak dla mnie to już można! :-) Ja też się nie ociągałam, i jak miałam termin w listopadzie, to już w lipcu zamawialiśmy. Tylko, ze my wiedzieliśmy, ze sobie z miesiąc poczekamy, bo zamawialiśmy w Niemczech. A na co w końcu się zdecydowałaś? Bugaboo?

Ostatnia edycja:
Fajnie to wygląda...tylko co jak ktoś po imprezie wraca do domu? I go nie rozpoznaje, bo wszystkie takie same? :))))

Mary!!! Piękne te domeczki :-) oj jak mi się takie osiedle drewniane podobuje :sorry2: Bardzo ładnie to wygląda :)))

Kochane, pewnie Liluś sama napisze, ale niestety Maciuś się nie dostał do przedszkola :-( Znajomości nic nie pomogły :(((( Załamała się nasza Lil. Będzie dobrze Kochana, wrzesień daleki..............

Mary - a jeszcze mam pytanie, właściwie to Moto Moto :-D Czy 100 NOK/h w budowlance to przyzwoita stawka na warunki norweskie? czy o dupę roztrzaść....?:eek:

Ostatnia edycja:
OK, zmykam po coś do żarełka oraz pobawić się z córą. A potem spróbuję jej podać pierwszy obiadek i zobaczymy, jaka będzie reakcja... ;-)

Mademoiselle - mnie też się taki styl podoba! :-)

Lil - jeju, szkoda, bardzo mi przykro...

reklama
Mary - edytowałam wcześniejszego posta :-p paczaj tam do góry :)))

Olivka - esemesujemy se z RURECZKĄ :-D pyta o macierzyński i takie tam papierkowe cuda wianki...od strony medycznej nic nie wie....na razie, trzeba czekać ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry