mary-beth
Fanka BB :)
Pamiętaj, że biały zawsze pasuje)))))))))))))))))
A powiedz jaką Mia ma stópkę? W cm...bo ciocia może mieć coś do kompletu))
Carolineee - ale ciocia kochana! :-):-) Aż z ciekawości jej zmierzę, jak się obudzi, bo nie wiem...

Skarpetki na rozm. 16-18 kupuję, ale ile dokładnie cm, tego nie wiem. ;-) A tak w ogóle mój troll śpi już od 2,5 h!!! 

Byłam wczoraj u lekarza, pani doktor przeszła samą siebie, spóźniła się całą godzinę, a ja czekałam w przychodni trzy godziny na przyjęcie i chyba się przeziębiłam.
Dostałam skierowanie do neurologa, bo zapytałam co mogę brać jak mnie głowa boli
Dalej mam zwolnienie, czuję się już o niebo lepiej, tylko dostaję zadyszki jak wchodzę na drugie piętro
Piszecie o totamto i powiem wam, że mój mąż jest wytrzymały, bo od połowy lutego nic a nic nie było, aż mi się go szkoda robiKoleżanka powiedziała mu na pocieszenie że w drugim semestrze nie opędzi się ode mnie i on się tego trzyma
![]()
Dostałam jeszcze jakieś tabletki dopochwowo, bo mam bakterie, a w ulotce jest opisane że przy nich nie bardzo możnaja też już pomału mam chęć....
Zizi - witaj, kochana! Jak miło, ze wpadłaś! Zdróweczka dla Ciebie!

ja
Miałaś już genetyczne? Jak cukier? Poprawiło się coś? Wciąż jesteś na diecie? Pisz Kochana, bo mnie własna ciekawość zabije :-)