• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pamiętaj, że biały zawsze pasuje :))))))))))))))))))
A powiedz jaką Mia ma stópkę? W cm...bo ciocia może mieć coś do kompletu :)))

Carolineee - ale ciocia kochana! :-):-) Aż z ciekawości jej zmierzę, jak się obudzi, bo nie wiem... :zawstydzona/y::-D Skarpetki na rozm. 16-18 kupuję, ale ile dokładnie cm, tego nie wiem. ;-) A tak w ogóle mój troll śpi już od 2,5 h!!! :szok::szok::szok:

Byłam wczoraj u lekarza, pani doktor przeszła samą siebie, spóźniła się całą godzinę, a ja czekałam w przychodni trzy godziny na przyjęcie i chyba się przeziębiłam.
Dostałam skierowanie do neurologa, bo zapytałam co mogę brać jak mnie głowa boli:shocked2:
Dalej mam zwolnienie, czuję się już o niebo lepiej, tylko dostaję zadyszki jak wchodzę na drugie piętro:sorry2:
Piszecie o totamto i powiem wam, że mój mąż jest wytrzymały, bo od połowy lutego nic a nic nie było, aż mi się go szkoda robi:sorry2: Koleżanka powiedziała mu na pocieszenie że w drugim semestrze nie opędzi się ode mnie i on się tego trzyma:cool2:
Dostałam jeszcze jakieś tabletki dopochwowo, bo mam bakterie, a w ulotce jest opisane że przy nich nie bardzo można:dry: ja też już pomału mam chęć....

Zizi - witaj, kochana! Jak miło, ze wpadłaś! Zdróweczka dla Ciebie!

reklama
Zizi!!! Jak dobrze Cię czytać :))) Fantastycznie, że już lepiej u Ciebie/u Was :-p Miałaś już genetyczne? Jak cukier? Poprawiło się coś? Wciąż jesteś na diecie? Pisz Kochana, bo mnie własna ciekawość zabije :-)

Zaraz uciekam, muszę na spacer po tym wczorajszym kiszeniu flaka :eek:

Zizulku! Jak milo Cie widziec!
na bol glowy mozna paracetamol, nie wolno ibuprofenu - tez mialam ten problem. Przeziebienia i bakterii wspolczuje!
ciesze sie, ze juz Ci lepiej! W koncu to zaraz drugi trymestr! Cu-do-wnie!
Moj tez sie trzymal teorii o drugim trymestrze ale jak juz mi sie zdarza chciec, to on jest w pracy a wieczorami padam na pyszczek i tylko lezec i jesc :) poza tym od kiedy znamy plec zosi i widac jej ruchy to jemu jest niezrecznie przy dziecku :) i sie coraz bardziej zrobi, ze jej krzywde zrobi.

A ja sie teraz usmialam! Polozylam na brzuchu mala plyte cd i zosia akurat zaczela kopac :) jaki widok! :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny za pamięć:sorry2:
Tak, Made jestem na diecie, schudłam 3 kilo, teraz jeszcze mam sól odstawić całkowicie w związku z podwyższonym ciśnieniem.
Genetyczne usg mam 16 maja na 16stą.
zapomniałam wczoraj zapytac panią doktor czy ja mogę normalnie w pasach jeździć, nie wiecie jak to jest??

Zizi - och, współczuję tej diety, ale czego się nie robi dla dziecka ;))
Co do pasów, to ja zawsze zapinałam, tylko trzeba je umiejętnie zapiąć, ten od góry, przepasający po przekątnej musi iść jak najwyżej ponad brzuszek, a ten dolny jak najniżej, nie możesz odczuwać ucisku, o! :confused:
Mam nadzieję, ze jakoś to obrazowo opisałam....:-)

Lilu!!! KCIUKI TRZYMAM! ŻEBY SIĘ UDAŁO, ŻEBY SIĘ UDAŁO :)))

Dzięki dziewczyny za pamięć:sorry2:
Tak, Made jestem na diecie, schudłam 3 kilo, teraz jeszcze mam sól odstawić całkowicie w związku z podwyższonym ciśnieniem.
Genetyczne usg mam 16 maja na 16stą.
zapomniałam wczoraj zapytac panią doktor czy ja mogę normalnie w pasach jeździć, nie wiecie jak to jest??

Pasy trzeba zapinac tylko tak, jak made mowi. Jak wpiszesz w google zapinaniepasow ciazy to sa obrazki jak to robic.
jakupilam taki adapter do pasow - podkladka pod tylek z takimi wypustkami, dzieki ktorym dolny pas jest podbrzuchema nie na.

Kolezanki dzieciate powiedzcie... Kiedy rozsadnie byloby kupic wozek? Poki co to jeszcze za wczesnie.termin na polowewrzesnia, to jak kupimy w lipcu chyba bedzie ok, co?

reklama
POK dla mnie nie ma "za wcześnie" :)) Ja bym nie wytrzymała i już kupiła, jeśli macie gdzie przechowywać :-)

Mała śpi i ssie swój język standardowo, więc wetknęłam jej smoka.. zamówiłam kauczukowy i będę wtykać jak śpi w nocy, zanim się przebudzi... zobaczymy co z tego będzie... Ona generalnie jest na NIE, ale może zmieni zdanie ;)))

Idę na taras z kawką rozprostować trzeszczące, zmęczone kościska, delektować się spokojem i podziwiać spanie mego dziecka... :)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry