• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Just no żart dobry-bo literowy;))
a mam do ciebie pytanko-mogłabym prosić na prv adres Remika??zbliżają się jego urodzinki i chciałabym chociaż karteczkę wysłać-jeśli sobie nie życzysz, to też zrozumiem;)

oo Karola a podaj linka do allegro twojego

reklama
Boogie Biber Justin?? Kto wie kto wie! Ja jednak jestem za biustem!

Paulinka myślę, że będzie to przemiły gest! WYPADA!

Made Wiolka pewnie będzie chciała sama napisać - ale mam nadzieję, że się nie pogniewa jak napiszę, że póki co wszystko zamknięte na 4 spusty...ale ja też tak miałam na dzień przed porodem!

Aha a ja już na dziś się żegnam. CZEBA przespać się ze smuteczkami swoimi. PAPA!

oo to ja mam jeszcze jedno pytanko-ta sama kumpela ma synka-rok starszego od Danielka-chłopcy się lubią razem bawić- i ten sam smyk ma na dniach urodziny....zabawek ma od cholery i to takich drogich-jemu też coś chciałam i wymyśliłam łopatę taką dużą do piachu-bo ostatnio jak byli u nas to przez tą łopatę prawie do domu nie chciał jechać;)) i do tego duża paczka żelków z lidla (kto nie lubi żelków?????????;))może być??

Paula pewnie:)
A ja dzisiaj widziałam zestaw 3 narzędzi ogrodniczych (dla dzieci) za 9,99zł i super wygląda...w piasku też tym może grzebać :)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry