dzien dobry
i mam wypieki na twarzy takie ze szok, ladnie tak mi tyle komplementow sypac, ja prosta dziewczyna i nie zwyczajna i jeszcze mi sie w glowie poprzewraca
co do spotkania z Lil to jestem przeszczesliwa ze w koncu sie odwarzylam pojechac.
krotki opis :
lil piekna, wyglada inaczej niz na zdjeciach, pomimo smuteczkow pieknie sie usmiechala a rozmowa z nia...super , jakbysmy sie znaly od x lat i wiecznie ze soba gadaly.lil chyba cos jest z tym nadawaniem na tych samych falach , co?:-)
Mariusz wcale nie taki ,,mruk"jak tu nam lil naswietla nie raz, w sumie bardzo podobny do mojego Lukasza w zachowaniach a poza tym przystojne ciacho

(lil nie bij)
Macius wulkan energii, wszedzie go pelno, ciagle rozmawia,bardzo komunikatywne dziecko.
Martynka hmmm... zakochalam sie , piekana, slodka istotka.najchetniej zabrala bym ze soba do domu(Iwa chciala zabierac Martynke , trza bylo posluchac

).ogolnie mala ma pyzata buzke i to wszystko , reszta ciala ma drobna(no moze nie drobna ale w sam raz).
made kochana twoje (.)(.)zrobily na mnie takie wrzazenie ze dopiero teraz jak przeczytalam co Lil pisala to sobie uswiadomilam ze faktycznie na zdjeciu byl tez Maniek

. piekna jestes
Paulinka ty jestes tak jak Martynka Lilowa , masz pyzata buzke(i to jest twoj plus)a reszte cialo drobniutka, bardzo lubie ogladac wasze zdjecia bo wygladacie na nich jak rodzina z katalogu, taka idealna
Carola chyba przyszla paczka , zastalam avizo i mialam w drodze powrotnej od Lil wejsc na poczte ale zagadalam sie nie poczte mi zamkneli
Zizi, marcepanku bardzo sie ciesze ze sie pojawilyscie.
pewnie mialam cos jeszcze komus ale zapomnialam