• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made no fakt dekolt cudniasty:))) Śliczna ty jesteś tak wogóle:) I wcale nie widać tego wymęczenia Twojego:)

Liluś ja Ciebie pierwszy raz widzę i powiem żeś Ty cudna kobitka!!!!! Wyglądasz wspaniale!!! Naprawdę!!

hej

lil : dziekuje kochana :))))) pewnie ze spotkac! koniecznie obowiazkowo !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

wiolka, rurka : co u was ???????????????

marcepanek : fajnie, ze zajrzalas do nas :) odzywaj sie czesciej, nikomu nie psujesz humoru!!!!

a ja jutro zostawiam L. na caly dzien w przedszkolu lacznie z stolowka. Od 8h30 do 16h30. Udalo mi sie wyprosic "okazyjnie" stolowke jako niepracujacej. Jade z filutkiem do kliniki dziecka. juz wiadomo dlaczego ma bole sw czasie jedzenia, gazy zielone kupy.
wykryto w kupie male ( ale sa!!!) zermy ( nie wiem jak to sie po poslku mowi, czastki czy jak...) gronkowca...
xna 90% zlapal to w spzitalu i mu sie rozwinelo :(((((((((((((((((
takze bedziemy leczyc 3 tyg a pozniej po raz kolejny badac kupsko... 3majcie kciuki zeby udlao sie szybko i dobrze pozbyc sie cholerstwa!

polozylam sie ale juz jestem
lilus pewnie ze mozesz wstawic ...a swoja droga przeslij mi to zdjecie na meila czy cos:-p
made pocieszylas sie troche,ale ja to taki troche ,,niewierny Tomasz"jak nie zobacze to nie uwierze:-p:zawstydzona/y:.jakos niechce mi sie wierzyc zeby mnie moglo spotkac szczescie w postaci szybkiego porodu.
a co do butli , my staralismy sie pdac Iwie butle zaraz po powrocie ze szpitala zebym mogla np isc na spacer do parku i nie martwic sie ze bede cyca przy ludziach wystawiac...i co?Iwa nie wziela ani butli ani smoczka , podejsc bylo miliony tak jak i rodzajow butelek i smoczkow.nic jej nie pasowalo. glodowka tez probowalam ale poddalam sie bo tak strasznie sie darla(moze gdybym wtedy sie nie zalamala to nie musialabym jej karmic piersia tak dlugo, kto wie?).

monia podziwiam ze tak szybko chce ci sie drugiego maluszka, ja nawet nie pomyslalam o drugim jak Iwa byla w wieku Wikusi . jednak stwierdzam ze dobrze jest miec wiecej niz 1 dziecko

O kurde, jos, bardzo mi przykro, ale dobrze, że znacie przyczynę i wróg został rozpoznany. Teraz tylko szybko go pokonać. Kciuki zaciskam i życzę aby to cholerstwo poszło precz!!!

Jos przykro mi:( gronkowca cholernie cięzko się pozbyć... Ale tak jak Made pisze dobrze że wiecie już co to i można z tym walczyć! Oby sie udało!

Wioluś mi się tak serduchem chce:) Ale potem sobie uświadamiam realia i trochę mnie to studzi... Bo musze w pracy trochę się jeszcze wykazać żebym miała do czego wracać bo nianię chce zostawić:) mąż obecnie bez stałego zatrudnienia więc tez musi sie ustabilizować. No i pamiętam jak ciężko było w ciąży z Wiki...
Myślę że będzie jak u Ciebie:) Że Wiki będzie miała trochę ponad dwa latka jak urodzę:)

Monia no niestety takie czasy ze zeby godnie zyc trzeba sluchac nie tylko serca ale i rozumu:tak:.u mnie mialy byc rowno dwa lata roznicy ale zanim udalo mi sie zajsc w ciaze 2 raz to minelo 9 miesiecy i przeplynelo morze wylanych lez bo balam sie ze cos ze mna nie tak.

reklama
Oj tego się strasznie boję bo z Wiki 2 lata nam zeszło ponad zanim zaszłam w ciążę...więc to też troche opóźnia starania, bo chce trochę jeszcze pożyć w tym moim szczęściu obecnym:)
ale pewnie jakoś w tym roku sie zaczniemy starać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry