• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku, Mar...do tych bleee obiadków wystarczy dodać szczypcinkę soli i smaku nabiera od razu :) To wersja dla tych, którym gotować się nie chce:)
A ja patent z solą przerobiłam z Oliwką i Ninką :)

Pokażecie te fotki???

reklama
Lilu - sam ten dekolt waży z 15 kilo :eek: całkiem poważnie, to go nienawidzę, bardzo źle się czuję z takim rozmiarem...całe życie miałam jędrne B, a teraz to :baffled: Ale dziękuję :))))
Martynka taka towarzyska? hehe:-) To może jakiś klub malucha w weekendy? :))

ojoj Martynce ciocia Wiola tak się spodobała??? to chyba musicie częściej się widywać;))) a Martynka wygląda śliczniutko na fotkach,lekko pyzato;PP ale to jej minie kiedy zacznie siadać, pełzać i chodzić-Daniel na jednej fotce wyglądał jak mały budda kiedy siedział-taką buzinkę miał pyzatą-na fotkach dalej widać że się więcej ruszał i już schudł;))

ojej a gdzie Wiola??wróciła już chyba od gina, czy przegapiłam???

Wiola wróciła wróciła - ale pewnie wykończona wycieczką do Torunia, bo zaparkowała na sąsiedniej ulicy ;-) (Wioluś wybacz :-p:-p:-p:-p) i jeszcze ją do cukierni zaciągnęłam :-p

Made ale może to się zmieni jak skończysz karmić? Mi się teraz takie wysuszone B zrobiło - nie mam się czym pochwalić...

haha biedna Wiola-jej szyjka na tapecie;))) no ciekawe czy mały Kubuś się szykuje do dywersji;)))

a mój tata współczuje swoim wnukom (moim dzieciom) bo kupiliśmy bramkę do pokoju i Maja nie będzie mi się pod nogami szwendać jak gotuję;)

hmm a ja mam dylemata komunijnego-otóż mam kumpelę z podstawówki, której córcia poszła w ub. niedzielę do komunii-nie byliśmy zaproszeni ale często się z nimi spotykamy i bardzo lubimy-chciałam dać coś Martynce na pamiątkę-myślałam o jakiś kolczykach czy cuś-ale tak, ojciec małej pracuje w niemczech-mają dosyć dosyć pieniążków,jeżdżą jaguarem...więc nie wiem czy kolczyki by kwotowo się podobały;)) a dziś widziałam w mieście-śliczną ramkę na zdjęcie-formatu zeszytu zwykłego, z lewej strony kielich z eucharystią a z drugiej strony miejsce na fotkę komunijną-taka biało-złota-i do tego kartka na pamiątkę i komunijna bombonierka michałków białych w takim ładnym pudełku sześcianie...wypada???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry