• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hehe :-) no przecie bez zapytunku, to made by samowolki nie popełniła :eek: zara Ci wyślę ememesem :))) bo jak zwykle kabelek się zawieruszył:baffled:

Zezwalam :cool2: Pod warunkiem, że Made pokaże to zdjęcie, które mi wysłała :-p I mam nadzieję, że Wiolka nie będzie protestować...I jeszcze powiem, że choć do tej pory kochałam mocno to teraz pękam w szwach z miłości i zachwytu....Zdjęcia i posty nie oddają pełnego uroku Wioli i Iwci....No i ta sama krew w nas płynie!

A tak w ogóle to jestem w smutku głębokim, bo oprócz udanej wizyty mojej ukochanej koleżanki to dziś wszystko poszło nie tak. Ale to już mi się nawet pisać nie chce. Już nasmęciłam dziś dosyć...

Boogi jest!!! Jak bum bum :-)

Lilu - to powiadasz, że ta nasza Wiola taka Kochanieńka jest z Iwonką? Łoj to teraz pękam z zazdrości o to Wasze spotkanie :eek: Zdjęcie wysłałam Kuotkowi :-)))))
A o smutku Twoim powiedziałam Kuleżankom :-(

Ostatnia edycja:
Ach Made dobitam maksymalnie :-( Zwłaszcza jak mi pani dyrektor tego przedszkola, do którego miałam po znajomości iść (ale się i tak nie udało) powiedziała, że gdybym z nią pogadała miesiąc wcześniej to by mi radziła składać jako samotna matka, bo u niej 3/4 grupy to właśnie takie samotne matki. A jej na to, że jakbym potem spojrzała w oczy pani dyrektor i nauczycielkom? A ona na to, że chciałam być uczciwa i bokiem mi to wyszło, a skoro jest taki system naboru to trzeba wykorzystać swoje atuty. Padłam dosłownie dobita po tym jak to usłyszałam....I jeszcze na dobitkę dwie koleżanki się dostały - a złożyły papiery dokładnie jak ja. Czyli one mają szczęście - ja mam pecha. Nie wiem czemu przyciągam takie pechowe wydarzenia :zawstydzona/y:

No ale wizyta koleżanki to jak miód na serce dla mnie. I tak - kochane obie - a Wiola to taka równa babeczka, że szok - choć w sumie już ją uwielbiałam wcześniej to teraz jeszcze bardziej dosłownie...

Lilu - szczerze? Moim zdaniem bardzo dobrze zrobiłaś, a dyrektorka, która popiera okłamywanie powinna się wstydzić! Pecha mają osoby, które wobec innych i SIEBIE postępują NIEUCZCIWIE!!! Zobaczysz, że do września się wydarzy coś, co Ci wynagrodzi Twoją szczerość i wspaniałą postawę :tak: WIELKI BUZIAK :*

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry