Made, Mary, Paulinka dziękuję za mądre słowa! Naprawdę! Bo dzięki nim poczułam się ciut lepsza - bo w gruncie rzeczy cały dzień żałowałam, że jednak nie skłamałam - więc ta moja uczciwość to taka z przymrużeniem oka jest...i sobie pomyślałam, że może to kara za to mnie spotyka. Bo przekombinowałam...Ale Made tak jak mówisz - kto wie, co do września się wydarzy....Choć ja to chyba nie przyciągnę tutaj cudu, bo w tym wypadku niestety nie wierzę już w cud - a wiem, że wiara czyni cuda...
No ale dobra...
Chciałam Ci Kocurku powiedzieć, że jesteś dla mnie inspiracją kulinarną jeśli chodzi o Martynkę...zrobiłam Martynce dziś na kolację ziemniaka na parze, utarłam z masełkiem i wrąbała całe pół!
Co jeszcze robisz dla Oleńki?
I powiem Wam jeszcze, że żadne zdjęcie nie oddaje pięknych oczu Iwci - jeszcze takich oczu nie widziałam - coś cudownego....Kolor i kształt i w ogóle wszystko! A Martynka według Wiolki wygląda o wiele drobniej i "mniej" niż na zdjęciach - na których faktycznie podobno niezła pyza i serdelek....
Paulinka czemu ja na zdjęciach nie widzę, że Ty kulka jesteś? Serio widzę tylko super zgrabną i filigranową laskę...
Made gdzie to zdjęcie z dekoltem????????????