• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
to załapałam się na fotki, czy już za późno????

Kout chyba ty pytałaś-skoro MAde jest żabą już otwarcie, to ja prezentuje się jako sówka....w czapce;))

reklama
Paula - pięęęęęęęęęęęęęęękna sówka :-)))))))) bardzo mi się podoba!!!
Pasuje do Ciebie, taka maleńka, mądra, słodka i śliczna :)))

Boogi? Gdzie Ty Kochana jesteś?

Ostatnia edycja:
Lil - ja Ciebie bardzo podziwiam za to, ze mimo, ze masa ludzi tak "wykorzystuje swoje atuty" i pcha się tam, gdzie tak naprawdę nie mają prawa być, Ty chciałaś postąpić w zgodzie ze sobą i tak postąpiłaś! Niewiele jest osób, które tak postępują, bo dziś przecież liczy się, zeby się za wszelką cenę dopchać tu i tam. Nieważne, jakimi środkami... Tak więc buziak ode mnie, bo naprawdę godna podziwu dla mnie jesteś! :tak:

Bogusia - hej!

Mia już u siebie zasypia, po kaszce i mleczku. A ja mam wieczorny relaksik i czekam na mojego M. :-)
Miłego wieczorku!

dziękuje Made-ja bym bardziej powiedziała,że jestem taką kuleczką jak ta mała sówka;PP

Lil-współczuję ci z tym przedszkolem ale baaaaaaaaaaaardzo podziwiam za uczciwość i jestem dumna,że mam taką koleżankę;)))

Paula - nieprawda! Na zdjęciach, które ostatnio wstawiałaś, kuleczki nie widziałam, no chyba, że o Majeczce mowa, to i owszem :-)))))))
Wyglądasz bardzo ładnie....ja mam pyzatą twarz, i ja muszę naprawdę sporo zrzucić żeby mi pucki zmalały :)

Made, Mary, Paulinka dziękuję za mądre słowa! Naprawdę! Bo dzięki nim poczułam się ciut lepsza - bo w gruncie rzeczy cały dzień żałowałam, że jednak nie skłamałam - więc ta moja uczciwość to taka z przymrużeniem oka jest...i sobie pomyślałam, że może to kara za to mnie spotyka. Bo przekombinowałam...Ale Made tak jak mówisz - kto wie, co do września się wydarzy....Choć ja to chyba nie przyciągnę tutaj cudu, bo w tym wypadku niestety nie wierzę już w cud - a wiem, że wiara czyni cuda...

No ale dobra...

Chciałam Ci Kocurku powiedzieć, że jesteś dla mnie inspiracją kulinarną jeśli chodzi o Martynkę...zrobiłam Martynce dziś na kolację ziemniaka na parze, utarłam z masełkiem i wrąbała całe pół!
Co jeszcze robisz dla Oleńki?

I powiem Wam jeszcze, że żadne zdjęcie nie oddaje pięknych oczu Iwci - jeszcze takich oczu nie widziałam - coś cudownego....Kolor i kształt i w ogóle wszystko! A Martynka według Wiolki wygląda o wiele drobniej i "mniej" niż na zdjęciach - na których faktycznie podobno niezła pyza i serdelek....

Paulinka czemu ja na zdjęciach nie widzę, że Ty kulka jesteś? Serio widzę tylko super zgrabną i filigranową laskę...

Made gdzie to zdjęcie z dekoltem????????????

Ostatnia edycja:
eeee ja też mam pyzowatą buźkę;)) tzn. wszyscy mówią,że kości policzkowe mam tak ustawione;))) ale dosyć o mojej anatomii-dziękuje bardzo za komplementy;)))

Lil jeszcze raz powiem-jestem dumna,że mam taką koleżankę!!!rzadko spotyka się takie uczciwe osóbki-a karma się odwróci-zobaczysz!!!
hmmm ciekawe to co Wiola mówi o Martynce;))) mi też się tak wydaję,że każdy na żywo wygląda dużo lepiej;))

reklama
O rany dziewczyny uwielbiam Was! Karma powiadacie? Coś może być na rzeczy, bo picie KARMI całkiem dobrze mi wychodzi :-p;-):tak: Tzn. KARMI wchodzi...KARMA wraca...

Made no może Kocurek być w szoku - ja z Wiolką napaczeć się nie mogłyśmy na ten dekolt....cudowny! Przepraszam, że nie zwróciłam tak uwagi na Mańka, ale moje oczy nie chciały się oderwać od Twego biustu...

Paulinka
czyli potwierdzasz, że Martynka wygląda na olbrzyma za zdjęciach? Hę? :baffled::-p:-p:-p

W ogóle to Martynka była taka grzeczna i spokojna podczas wizyty, że Wiola się dziwiła na co ja narzekam :-p A jak Wiola poszła to był taki ryk, że hej :-p:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry