reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MADE odpowiedziałam :))))) ;)

POK wcale nie bosko z tym mustangiem, wiesz ile kasy on pożarł, jak jeszcze Oli, ani domu nie było ???? :dry: Kosztowne hobby, spadochroniarstwo tańsze, ale już mu nie pozwolę :-p Ta kasa by się teraz przydała, żeby ludziom definitywnie pooddawać za wyposażenie domu, zostały by nam "tylko" kredyty :dry:
No przykro się czyta, że warunki finansowe się pogorszają, i to akurat Wam :-(

Idę pod prysznic, mam ponaddwudniowe zaległości różnego typu :baffled: Ola się tak obżarła, że padła, lecę pędzę, może zdążę!

My już z powrotem. :-)

W kinie super, było nas 4 mamy z maluszkami. Mia najstarsza, potem chłopczyk 5 mies., potem dziewczynka 3 mies. i chłopczyk 10 tygodni. Moja malutka supergrzeczna, nic nie płakała, nie wierciła się! :-):-):-) :happy: Ostatnie 30 min. filmu przespała. Potem była kawka i ciacho w kafejce. A teraz czekam na lubego i zaraz też biorę się za obiadek. :-) Mia zasnęła szybciutko po powrocie z kina - dziś spała tylko 1h rano i tyle, co na filmie, więc zmęczona!... Ale tyle, co miała szansę marudzić czy płakać, a wcale tego nie robiła - pękam z dumy!!! :-D:-):-):-)

Nie wiem, co dziś się działo u Was, ale mam nadzieję, ze dzień miły! :-)

Wiola, Rureczka - wybaczcie zapewne denerwujące pytanie, ale jeszcze w dwupaku? Czy coś się działo pod moją nieobecność?

A ja sobie zjadłam obiad, dzwonię do babci a tam od strony mamuni mej naukochańszej ''dziw..ki'' i inne fajne epitety lecą...w mą stronę afkors:-D, chyba dostała odpowiedź na pozew:-D:-).

Gdzie Wiolaaaa???

jestem , pol dnia mnie brzuch , plecy, uda i nawet odbyt bola...ale sobie bola na tyle tylko zeby mi skutecznie zycie upszykszyc i humor zepsoc...polezalam , poryczalam , psychika mi juz siada

mary :)

wiola byla jeszcze rano w dwupaku a rurka bedzi miala cc w poniedzialek.

kuotku wyobrazam sobie, ze taki mustang to niezly ssak finansowy ale jaka frajda ;-) musi miec czlowiek jakies przyjemnosci w zyciu poza kredytami.

hej

siesta zaliczona.
przezylam szok, poldek wstal i po mpnie przyszedl do pokoju. myslalam ze jest jakas 15h30, wybudzil mnie. patrze a tu 16h40 !!!! szok szok szok :)

pok blachara ??????????????????? nie, nie wierze, nie moze byc. nie ONA :szok::szok::-D:szok::-);-)

pok : kurcze szkoda ze tak sie porobilo z M. praca... 1/4 niej to sporo... no ale jesli was leki duzo kosztuja to nawet z przez was oplacanym ubezpieczeniem ( w Ch to chyba norlmalne, wiekszosc sobie oplaca sama nie ?) bedzie lepiej niz w polsce, z prywtanym leczeniem, kosztami lekow w 100% do pokrycia, itp ????a czy mieszkanie musicie zmienic na wieksze ????? a moze wieksze jesli potzreba, a dalej ? zeby podobnie z cena wyszlo ?
a ty dzis do ptracy is cnie mozesz ale za jakis czas juz bedziesz mogla, takze to cjhwilowe jest! a prace na pewno znajdziesz bez problemu i to dobra!

reklama
wiolka : :(((((((((( oby jak najszybciej maly sie wyklul !!!!

rurka : &&& za poniedzialek :)

mary : super ze kino sie udalo

kocie : peikne jetsescie ! uwielbiam takie stylowe bluzo-tuniki jak nosicie z ola :) cud miod
a ten skraj lasu to za wasza miesza????????????????????? w morde jeza??? cisza spokoj pustkowie i dzicz, choc z jednej strony ale dzicz :) dom na skraju lasu - marzenie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oddam za dom 50m od torow kolejowych :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry