paulina.pro
Fanka BB :)
ooo to w poniedziałek będzie z nami Zuzinek
)
aa MAde miałam ci jeszcze pisać-propo pieluch-nam nocnik za długo się nie przydał, Daniel dosyć szybko zaczął robić siusiu na strażaka na dworzu, w domku też do toalety celował, a cieszył się, kiedy były odświeżacze zamontowane w toalecie, bo celował akurat do nich-ale nie o tym miałam pisać
)- w domku, siusiu Daniel robiła na stojąco do toalety-pierw stał na takiej podstawce zanim dorósł bez- FÖRSIKTIG Podium dziecięce - IKEA a coś grubszego na nakładkę na toaletę-sam wybrał wzór na allegro-mamy taką najzwyklejszą firmy prima baby-ale powiem ci że dobrej jakości-bo mamy 1,5 roku i nic się z tym nie dzieje
) PRIMA BABY - NAKŁADKA - DISNEY CARS - 0824.18 (2333876160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a plastik mocny o dziwo
)
aa MAde miałam ci jeszcze pisać-propo pieluch-nam nocnik za długo się nie przydał, Daniel dosyć szybko zaczął robić siusiu na strażaka na dworzu, w domku też do toalety celował, a cieszył się, kiedy były odświeżacze zamontowane w toalecie, bo celował akurat do nich-ale nie o tym miałam pisać
do tej pory tylko szwedzkimi jeździłam....
chociaz moze juz bylam? "wyrwał" mnie na takie cudne autko - male niepozorne a wszystkie wyscigi ze swiatel nasze byly 
JESTEŚCIE Z OLEŃKĄ TAKIE ŚLICZNE
A jaki Ty masz profil filmowy fiu fiu, że się napaczeć nie mogę
gdzieś tu się kręci......:-)