• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo to w poniedziałek będzie z nami Zuzinek;))

aa MAde miałam ci jeszcze pisać-propo pieluch-nam nocnik za długo się nie przydał, Daniel dosyć szybko zaczął robić siusiu na strażaka na dworzu, w domku też do toalety celował, a cieszył się, kiedy były odświeżacze zamontowane w toalecie, bo celował akurat do nich-ale nie o tym miałam pisać;))- w domku, siusiu Daniel robiła na stojąco do toalety-pierw stał na takiej podstawce zanim dorósł bez- FÖRSIKTIG Podium dziecięce - IKEA a coś grubszego na nakładkę na toaletę-sam wybrał wzór na allegro-mamy taką najzwyklejszą firmy prima baby-ale powiem ci że dobrej jakości-bo mamy 1,5 roku i nic się z tym nie dzieje;)) PRIMA BABY - NAKŁADKA - DISNEY CARS - 0824.18 (2333876160) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a plastik mocny o dziwo;))

reklama
pok - właśnie o tego teraz pytałam, bo kojarzyłam, że wybór musiał paść na samochód przystosowany do wózka i rodziny. Passat piękny, ale to najbardziej kradzione samochody w Polsce :-))) i jak dla nas, zwłaszcza teraz, zbyt kosztowny, Scenic dobry trop, ale ja coś kurczę przekonania do francuzów nie mam :eek: do tej pory tylko szwedzkimi jeździłam....
My musimy mieć rodzinny :-) z wiadomych względów :))) Dziękuję za odpowiedź :*

moj m nic innego poza praca nie robi tylko w samochodach siedzi,w iec chcac nie chca zrobil ze mnie blachare :-D chociaz moze juz bylam? "wyrwał" mnie na takie cudne autko - male niepozorne a wszystkie wyscigi ze swiatel nasze byly :)
z naszego rekonesansu teraz wiem, ze cos takiego jak tani samochod nie istnieje. hyundaje juz nawet sa w cenie vw. jakas masakra. jeszcze scode octavie combi bym wam polecila. renault to dobre samochody, nie ma sie co bac :) aaaaa! jeszcze ogladalismy i to byl moj typ subaru legacy combi (nowy). ogladalismy tu mase samochodow, szczegolnie na targach samochodowych i powiem Ci made, ze zaden samochod nie mial tak wygodnie na tylnej kanapie - duzo miejsca, szeroko, wielki bagaznik. naprawde super. nie wzielismy bo emkowi sie wizualnie nie podoba i jest obrazony na subaru, ze oszpecili impreze wrx (rzeczywiscie nowa jest ohydna). na fordy i toyoty tylko zerkalismy, bo, z tego co pamietam, przerost ceny nad trescia mialy.
aaaa! o jezu! jeszcze jedn rozpatrywalismy. nowa mazda... tylko jak to sie nazywalo. nowa tegoroczna CX5 chyba. genialny samochod ale dopeiro wchodzil i dlugo w szwajcarii trzeba by bylo na niego czekac. ale naprawde pod kazdym wzgledem boski samochod!

napisalam tego posta godzine temu ale BB mi nie dzialalo ;/
i o rurce chcialam napisac wam ale nie dzialalo - dobrze, ze made dala znac :)

a ja szuka szkoly rodzenia po angielsku, bo m francuskiego zna tyle, zeby bagietke kupic w piekarni, i jedyne co znalazlam to w sierpniu w tygodniu od 20 do 22 :szok::szok: poszaleli. w miesiac najgorszego skwaru kazac ludziom tak do nocy, po pracy!?
chyba wezmiemy opcje prywatna w domu, bo inaczej to m nie da rady kompletnie, a ze wtjdzie nas to 400chf zamiast 300ch za grupowe, z czego 100 zwraca ubezpieczenie, to chyba nie ma tragedii?

pok :szok: CMOK :szok: CMOK :szok::szok::szok: Ty jesteś znawczyni blachy number one! Ja Cię nie mogę :szok: modele, serie, kanapy, silniki.....matuchno, czymajta mnie bo doznałam SZOKOWEGO SZOKU!!! :-)
D Z I Ę K U J Ę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale to i tak nie na nasze progi..........może kiedyś, kiedyś....................................:*

KUOTKU!!! Ty mnie doprowadzasz do palpitacji SERCA :-p JESTEŚCIE Z OLEŃKĄ TAKIE ŚLICZNE :zawstydzona/y: A jaki Ty masz profil filmowy fiu fiu, że się napaczeć nie mogę :-D SZOK ZA SZOKIEM!
Mam do Ciebie prośbę, ale to na PW :))

Paula - Kochana jesteś :* Bardzo mi pomogłaś w tych trudach nocnikowych :* WIELKI BUZIAK i serdeczne podziękowania :))))

made ja mam jeszcze niejednego asa w rekawie ;-)
to rozpatrzcie uzywane: roczne-dwuletnie (niektore maja wtedy wciaz wazna gwarancje!) albo modele 2011. Mysle, ze scenic naprawde by sie wam spisal i nie jest az tak drogi.
a juz juz tak oszczednie to dacia duster - masakra w srodku w sensie wykonczenia, bo to najtansze plastiki (ale skads ten samochod sie taki tani bierze) ale chyba mozna w opcjach doplacic i miec ciut lepiej. spory rodzinny samochod, nie wielki ale daje rade. w rodzinka.pl nim jezdza ;-)

Ostatnia edycja:
POK tak z cicha pęk wszystko już MADE podesłała...????? :szok: Zazdrosnam :dry:
Ja wydziergałam tylko tyle czasu, coby się pochwalić fotkami :-p W międzyczasie mocowaliśmy plakaty w pokoju Kamila, a Ola jadła... i jadła...i JADŁA :szok: A potem jeszcze zjadła serek homo :eek: CAŁY!!

Oooo o Dusterze też coś ostatnio rozmawialiśmy, ale chyba w negatywach... tylko z jakiego powodu (drap drap) :confused:

TO POK BLACHARĄ JEST...????????????? :szok::eek::szok::eek::szok::eek::szok:
Ty POK byś się w takim razie zgadała z moim, który w przyszłym tygodniu swojego wypicowanego od podstaw nowymi częściami i lakierem Mustanga tu ściągnie... i jeszcze mojego Punciaka z garażu wywali dla tej swej ukochanej kolubryny :dry:

Ostatnia edycja:
reklama
mustanga!? bosko!!!

no duster to taki troche zgnily kompromis ale ma dwie zalety: jest tani i jak na tak tani samochod calkiem duzy. Wnetrze ma tandetne koszmarnie - tak wygladaly wewnatrz matizy 15 lat temu :) taki suchy oblesny plastik. a z drugiej strony samochod ma byc srodkiem transportu: miec silnik, kierownice i jechac. Jak sie nie planuje podrozowania nim po Europie to moim zdaniem w zupelnosci styka.

do mnie m wlasnie zadzwonil, ze na nowym kontrakcie bedzie zarabial 1/4 mniej, a ze teraz nie zarabia fortuny to troche nas to przeraza... gdyby nie jego choroba to bysmy dawno do pl wrocili a tak jest do d. przerazony jest. gdyby nie zosia w drodze i potrzeba zmiany mieszkania to jakos bysmy dali rade a tak!? jeszcze na tym nowym kontrakcie musimy sobie sami ubezpieczenie zdrowotne oplacac a razem z Zosia to bedzie kolo tysiaca. ja pracy teraz nie znajde... niewesolo.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry