reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pok - możesz zdradzić jaki samochód kupiliście? My jesteśmy na etapie kupowania, bo zostaliśmy bez samochodu :eek: Dołączyliśmy do zielonych :))))

Kocurku - i mnie ciężko ogarnąć te allegrowe zasady, ale mój Szanowny dość łebski i się z dziadostwem raz dwa uporał :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kocurku właśnie usłyszałam w firmie Bosh, że wysłanie pracowników na BEZPŁATNE szkolenie i to w weekend wiąże się ze zbyt dużymi kosztami dla nich:szok::no::confused2::confused2::confused2:

MAAAAAAADE...... to Wy prawdziwy samochód SAMOCHÓD na allegro wystawiliście?????????????????????????????????:szok:

CAROLA aaaaaaa... to aż nie wiem, co na to powiedzieć :eek:

pok - możesz zdradzić jaki samochód kupiliście? My jesteśmy na etapie kupowania, bo zostaliśmy bez samochodu :eek: Dołączyliśmy do zielonych :))))

Chodzi ci o tego, co kupilismy teraz czy w listopadzie? W list m kupil sobie sportowy samochod, bo przestalismy zakladac, ze kiedys bede w ciazy i temu zycie podporzadkowywac i z tego wzial sie u nas samochodowy klopot :) bo sprzedac nowy samochod po 4-5 miesiacach to strasznie duzo sie traci pieniedzy. Ja moja lancia Y bym sie zameczyla z wozkiem i dzieckiem, wiec teraz kupilismy passata combi. M chcial model z 2011, bo taniej i wyslal do polskiej centrali VW z prosba, zeby mu podali u ktorych dealerow jeszcze sa. Taki dokaldnie jak chcielismy byl 1 w wawie, szybka rezerwacja i jazda.
Rozwazalismy jeszcze peugota 508 combi ze szklanym dachem :zawstydzona/y:;-) Ale jak go wzielismy na jazde probna to tandetnosc plastikow wewnatrz bardzo nas zniechecila.
W passacie miejsca w bagazniku tyle, ze mozna spokojnie na rodzinne dlugie wakacje jechac.
Ale jak was jest 5, to moze renault scenic? Ma dwa rzedy siedzen z tylu.

Dostałam becikowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie opłacę pierwszą ratę OC/AC uffffffffffffffffffff..... od stycznia jeżdżę bez papierów. Oczywiście doskonale jeżdżę :cool2: ale niechaj mnie kto inny dupnie, to co :eek:

MADE - G. wziął służbowo Forda Mondeo kombi - jest wielki i bardzo dobry na polskie drogi :-p

Ostatnia edycja:
Carola - ale musza to wliczyc ludziom w godziny pracy :) a to sa koszty. Takie z pozou nic. To jedne co moge wykombinowac o co im chodzi.
albo trafilas na kogos takiego jak ja - nie znosze szkolen i uwazam, ze sa bez sensu, szczegolnie te wyjazdowe :)

Te akurat na miejscu są...nie ma imprez żadnych i dla kobiet powyżej 50 lat...

Made, wujaszek z ciotką mają służbowe Toyoty combi...super są, zwłaszcza na podróże z dziećmi a oni często jeżdżą i mimo, że miewają inne do wyboru to zawsze wracają do tego auta.

A my się we Fiacie Doble wozimy i nam super bo bagażnik mamy ogromniasty i klaustrofobii nie przeżywamy :))))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pok - właśnie o tego teraz pytałam, bo kojarzyłam, że wybór musiał paść na samochód przystosowany do wózka i rodziny. Passat piękny, ale to najbardziej kradzione samochody w Polsce :-))) i jak dla nas, zwłaszcza teraz, zbyt kosztowny, Scenic dobry trop, ale ja coś kurczę przekonania do francuzów nie mam :eek: do tej pory tylko szwedzkimi jeździłam....
My musimy mieć rodzinny :-) z wiadomych względów :))) Dziękuję za odpowiedź :*

Kocurku - no jak babcię kocham, prawdziwy samochód z silnikiem i radiem hehe :-) też się dziwię, ze się udało go pchnąć :)))

reklama
Ford ma większą ładowność o 200kg i 100l :-p Większą moc i ciężar, a takie samo spalanie. Po amerykańsku gburowaty w środku, ale bardzo dobrze wyposażony i właściwie bezawaryjny :tak:
No... tylko kosztuje..... :sorry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry