reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Fordy się mojemu Szanownemu podobują :-) ja to kurde kocham limuzyny, ale muszę poczekać do emerytury hehe :-D Dla mnie samochód musi mieć dupę zgrabną, niekoniecznie pakowną :))))))

Kocurku - jak banda G. się tak orientuje, to ja bardzo chętnie skorzystam z pomocy, bo my z Szanownym trochę takie kołki jesteśmy motoryzacyjne :eek: Tylko teraz to nie...dopiero jak fundusze zgromadzimy większe, bo nie chcę jakiegoś gówna kupować, jak już to wolę poczekać i odłożyć na coś sensownego :) U mnie jest tak, że ja się bardzo przyzwyczajam, i jak już pokocham to do RDZY :-)

Ostatnia edycja:
hahahhaaaaaaa :-D Kurpulentne Ci odpowiadają....? :-):-):-))))) Nie żebym miała coś przeciwko, ale dupa ma być do oglądania, a nie wsadzania :zawstydzona/y::-)

Uciekam....będę później :))

Ostatnia edycja:
hahahaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

MADE - jesteś zapiekle konserwatywna widzę jednak :-p

okey.. ale przemyśl to najdroższa :sorry: Spakuj na próbę rzeczy na tygodniowy wyjazd Waszej piątki :tak:

Ehhhhhh.... no trudno - nic nie trwa wiecznie ;-)

Ostatnia edycja:
hahahahah ale sie usmialam
ja tez lubie wielkie pakowne dupy, wylacznie czarne :)

a my swoja droga te zmusimy zmienic auto bo sie filutowy wozek na styk miesci a o bagazu to juz trzeba zpaomniec, za ciaso jest wszystkim, nie ma mowy jechac tym autem na wakacje, chyba ze 4os. do jednej walizki ktora polozymy na przednie siedzenie a my z tylu. albo bez wozka, ale to zlaezy gdzie ( u ordizny wozki sa, ale gdzies na wczasy czy weekend do hotelu to doopa)

na samochodach sie nie znam i nigdy ich nie lubilam, F. wybiera sam, nie interesuje mnie kolor nawet, ma byc mocna karoseria dobre hamulce napompowane kola i pelny bak :)

choc ostatnio mi sie odmienilo i guscik mi sie wyrafinowal hehe
polubilam czarne i duze... i jeden taki.?... yyy... ze tak jak made ...musze poczekac do emerytury ... tylko wtedy po co mi wielki bagaznik ( na kule? )
eee najwyzejj wezme model sportowy 2 osobowy ;)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry