reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola jak skurcze co5 min to jedź na porodówkę-jak miałam skurcze co 5 min. to nagle się zrobiły co 3 i zaraz MAję rodziłam-jedź chociaż na sprawdzenie-a może wydają ci się takie lekkie bo jesteś wymęczona tymi wcześniejszymi-kochana bo nam w domu urodzisz!!!

reklama
carola : filutki moje kochane gronkowcowate chrapia juz od prawie 2 godzin, padl po dniu pelnym emocji... a co to bedzie w poniedzialek dopiero sie dzialo :////////////////////////////////////

dobra to ja obstawiam z ewiola rodzi 11 lub 12 raczej z tendencja na 12... albo 11, albo 12 yyy nie wiem
a tak bym chciala byc ta co zgadla !!!! :)

miałam poprasować ale nie mam ani siły ani chęci...MAja ma liszaj na szyi-złapała na dworzu albo z powietrza albo od głaskania kotka...Daniel ma pełną stulejkę-ale dopóki go nie boli, nie ma często stanów zapalnych i robi siusiu strumieniowo to jest oki, trzeba tylko obserwować, co może trwać do 10r.ż. a jąderka ma wciąż wędrujące...a ja..totalna lipa-pani doktor stwierdziła,że pewnie źle w nocy się kładę, stąd to drętwienie-mam to obserwować, rtg nie bardzo chce robić bo za często niby nie można (ostatnio miałam chyba rok temu lub dwa na zatoki) albo nie chce jej się płacić za to...a po powrocie do domu nogę ciągałam z bólu-fajnie nie???:-(

reklama
Jos a bo mnie rzucał dzisiaj znowu :))))

Dzięki dziewczyny:) Dam radę, mam 3 wielkie patelnie ;)))

Ja obstawiam poród dzisiaj...rozpoczęcie już mamy...do 6 rano maluszek będzie z nami :))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry