reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
o! Zizi!
krztusiec jeszcze mozna gdzies zlapac? ja myslalam, ze to choroba, ktora zanika w naszej czesci swiata ;/ kciuki za choraska!
a Ty kiedy masz jakies nastepne usg? pokazesz fotki? :)

karola
przepraszam za pol zartem-pol serio jablkowe. a co tym razem mu nie pasuje?

a wlasnie... gdzie Wiola? czyzby, czyzby? czy znow poszla na rowe, zakupy, pranie, obiad czy cus?

No paczaj:)
I też rzucałaś męża z tej okazji? I dwójkę dzieci?

Pok ja nie robiłam wymówek tylko pierdyknęłam patelnią:) Gadanie nic nie daje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pisała która z Kuleżanek do Wioli?

No ładnieście mnie Kuleżanki urządziły zostałam sama ze sobą :szok: ratunku!!! Spełnia się najczarniejszy scenariusz :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Jos - dobrze, ze już jesteś! Współczuję całego męczącego dnia, mam nadzieję, ze sobie odpoczniesz jak chłopcy zasną... I że w poniedziałek to lepiej będzie wyglądało! Odpisałam na FB.

Carolineee
- współczuję tej niemiłej sytuacji. Kurczę... Co on, tak co tydzień Cię będzie rzucał?! Przecież coś takiego rani człowieka... Tulę do mojego małego cycka!

Zizi - dużo zdróweczka dla siostrzenicy! Biduleczka mała! A Ty jak się masz?

Pok -
dobrze, ze Zosia taka ruchliwa! :-)

Maran
- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dietkę! :-)

Kocurze - w takim razie i ja ufffffffffam z Tobą! Ale w przyszlości czemu nie! ;-)

Mademoiselle - fajnie, ze Wam się wypad do przedszkola udał!

Jest Wiola?

OK, ja chyba na dziś zmykam. Mia się obraziła na kaszkę chyba, bo darła się dziś okropnie jak jej dawałam. Teraz usypia, ale postanowiła sobie powrzeszczeć i w łóżeczku, maruda moja! :cool: Coś jej się koło 17.00 włączyło i tak jęczała cały czas... :no: Ufff!

Miłego wieczorku!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry