reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Olivka - dzięki!

Paula - oczywiście nie rok rocznie, ale bez przesady....w Twoim wypadku rtg jest konieczny, a jeszcze lepiej gdyby Ci dała skierowanie na rezonans, wtedy to już wszystko wiesz, bez domysłów i gdybania :)

Cześć!

:-) Ależ były emocje na BB dzięki Kuotkowi :sorry2: :-D

Chociaż Wiola też nas nie oszczędza :-p

Jos życzę Theofilutkowi duuużo zdrówka! :tak:

Karola głowa do góry, patelnia w dłoń :-D:-D:-D:cool2:

Made baaaardzo się cieszę z Mańkowego przedszkola, tak jak bym sama miała do niego wrócić ;-):sorry2:

Pok Zosinek karateka??? :-D:-D:-D:-D

Paulina mam nadzieję, że szybko przejdzie Mai, nic to dla Malucha przyjemnego pewnie, a co będzie z Danielkową stulejką? Jak się to leczy???

Zizi szkoda Maluszka :-( mam nadzieję, że wróci do zdrowia najszybciej jak to możliwe :tak: a Tobie wytrwałości życzę :-)

Mary Mia jest świetna!!! Robi śmieszne miny :sorry2::-D wrzucaj zdjęcia, bo uwielbiam patrzeć jak się zmienia :-)

hmmmm, coś tu jeszcze miałam napisać <drap...drap>:confused::dry: yyy... no może się przypomni :sorry2:

Eeee....człowiek bez fejsa w głębokiej dupie jest....nic nie widział i nic nie wie.....:-(

Paula - kiedy się przeprowadzacie?

Ostatnia edycja:
Boogie no ze stulejką na razie nic, póki go nic nie boli,nie ma infekcji, i ładnie siusiu idzie to nic-jeśli ta stulejka mu później zostanie, tak powyżej 10r.ż. to zabieg... a Maję to nawet nie swędzi-po prostu wygląda jakby miała takie plamki 2-3 na szyi jak od poparzenia

made, olivka : aaaaaaaaaaaaaaa... taaakie akcje :)

ja po namysle tez obstawiam na 11.05 a nie 12.
a iwcia z tego co pamietam jest dokladnie terminowa

jeszcze odnosnie "dawnych chorob" u na stez sa przypadki krztusca, szkarlatyna jest co roku w przedszkolu, no i wraca .... gruzlica! takze chyba jakis epokowy powrot dawnych chorob... jeszcze tylko dzumy i cholery brakuje...

Boogie ****, coś Ty taka zalatana? Jak najpiękniejszy chłopiec na świecie??

Ja siedzę i aukcje wystawiam... oglądam Hotel....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry