reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAde hahahaha dobre, ty i fb;))

Karola tyż oglądam hotel;))

Jos a te choróbska wracają bo dużo ludzi odchodzi od szczepień, a przecież po coś kiedyś wynaleziono szczepionki...

A powiedzcie mi....co ten fejs daje? Bo ja niezorientowana jestem, ja generalnie marzę o końcu świata, w sensie zamieszkania :-)))) Wszelkie technologie mnie przerażają :eek:

Made, masz znajomych i dopuszczasz ich (część lub wszystkich, Ty wybierasz) do Twoich zdjęć, danych itp
Udostępniasz Swe myśli, statusy itp:)
Dołączysz do grupy BB na Facebooku:)))

No paczaj:)
I też rzucałaś męża z tej okazji? I dwójkę dzieci?

Pok ja nie robiłam wymówek tylko pierdyknęłam patelnią:) Gadanie nic nie daje...

Nie rzucalam. Jemu mowilam, ze jak nie pasi to niech sobie niepracujaca lale znajdzie - i znalazl ;) jak stracilam prace :)

Ja juz bym ńie wierzyla temu twemu mezu. Tak gada, gada i nic nie robi.
a jak teraz sytuacja?

a ja..totalna lipa-pani doktor stwierdziła,że pewnie źle w nocy się kładę, stąd to drętwienie-mam to obserwować, rtg nie bardzo chce robić bo za często niby nie można (ostatnio miałam chyba rok temu lub dwa na zatoki) albo nie chce jej się płacić za to...a po powrocie do domu nogę ciągałam z bólu-fajnie nie???:-(

Ty sluchaj made i powalcz o rezonans. Dretwienia takie bole nogi brzmia neurologicznie, to moze byc milion roznych rzeczy, w wiekszosci niepowaznych ale trza rezonans i juz. Rtg nie zaszkodzi ale moze niczego nie wyjasniac, to po co sie tyle naswietlac? Lepiej raz a dobrze. I pliz pliz pliz nie lekcewaz tego. Bron boze nie chce straszyc! Jestem po prostu wrazliwa na zdrowotne tematy i uwazam, ze nie wolno bagatelizowac... Buzi!

Wiola pojechala na ip? Ktos cos wie?

reklama
A to Wy mi tu nie możecie udostępnić tego wszystkiego...? :eek: Ja myślałam, że ja wiem o Was dużo....a mogę jeszcze więcej? :szok:
Muszę to przemyśleć......:)))

Paula - mieszkanie Wam zapewniają?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry