reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
poczku - pomarańcz z różem? Bardzo trendy, bardzo :-p aczkolwiek ryzykownie i sezonowo :))) Kciuki za najlepszy wybór :))

Asionek - no widziałaś? Żeśmy się deczko spóźniły z prezentem....A Ty jak zamawiałaś? Rejestrowałaś się?
Dziękuję za wiarę w moją nastolatkę, wszystko się okaże po klasycznym :)) ale jestem dobrej myśli, zwłaszcza po rozmowie z nauczycielką tańca :)

Wiolu - made bardzo o WAS myśli i całym sercem jest z WAMI. Wyczekuję z niecierpliwością wiadomości od Ciebie, ale wiem, że to trudny czas jest i potrzebujesz teraz świętego spokoju. Całuję Cię bardzo mocno i życzę zdrówka dla całej Twojej rodziny :))

reklama
made - pomarancz z rozem mial byc. ostatecznie bedzie ciemny roz (taki moze raczej zarowiasty jasny fiolet) z szarym. Szary spod bedzie na jesien i zime w sam raz a roz doda wesolosci. czerwonych budek jezdzi po miescie duzo, sliwkowy jest strasznie drogi (limitowana edycja), wiec roz zostaje :)

Ufffffffffffff.........

Poza tym stopy mi śmierdzą od tych balerinków:dry: Idę umyć i wypachnić kremikiem :blink:

Jestem :)

Kolejny dzień pod znakiem darcia, marudzenia, cudowania, słowem psychicznego mordowania mamy pod każdym względem. Padam na twarz. Nic prawie nie zrobione w domu, tyle tylko, żeby przeżyć. Dziś znowu G pracował, teraz znowu na kolację, podwiozłam go właśnie do tramwaju, a jutro znowu do pracy o 6 jedzie...
A mała zasnęła w aucie, nieumyta, z pełną pieluchą i głodna... i zaraz muszę budzić, bo przecieka prawie :/

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry