reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wybacz :baffled: nie wiedziałam, że tak intensywnie parują, dopóki nie usiadłam po turecku na łóżku :-p

POK doskonałe zestawienie kolorystyczne "Emek" wybrał :tak: Cześć i chwała Mu za to :-D

ASIONEK..... no i zapomniałam, co do Asionka miałam :eek: Eee.. to tylko napiszę, że jak o tym moczeniu małego w morzu ostatnio napisałaś, to wyobraźnia tak mi zadziałała, ojeju... przepięknie tam musicie mieć... :-)

CAROLA dziś miała wizytę widzę :cool2:

JOS już udaję się oglądać zdjęcia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Made w lutym urodzony...chyba mi wyleciało ze łba ile ma:baffled::confused:
Paczaj tu:

Zobacz załącznik 466405Zobacz załącznik 466407Zobacz załącznik 466408Zobacz załącznik 466409

Piotruś dostał bodziaka, który wygrałam w lutym, miał być dla naszego dziecka:-(:zawstydzona/y:...jemu bardziej się przyda:tak:

Nakupczył jak nie wiem kilkukrotnie więc prałam jego bodziaki w rękach żeby plamek nie było...natuliłam, nanosiłam....cudownie!
Potem byliśmy na spacerze, ponad 4km, Ninka na rowerze a Oliwka na rolkach. Poszłam w japonkach i mam czarniaste nogi!
Pozmieniałam pościel, dziewczynki się kąpią, zaraz ja pod prysznic i będzie ok. K. jeszcze na studiach, wraca ok 23.

Asionku :) pochwalę się na pewno. Juz mialam nadzieje, ze dzis bedziemy miec wozek w domu i bym calymi dniami go skladala i rozkladala. Roz z pomaranczem odpadl, bo (swoja droga slusznie) emek stwierdzil, ze w takiej kolorystyce juz nigdzie nie bedzie mozna przejsc niezauwazonym :-D
a co u Ciebie dzisiaj slychac?

nie no maz tez super wybral ;) polaczenie szarosci z jakims kolorem jest super sama taki mam hehe

Asionek - no widziałaś? Żeśmy się deczko spóźniły z prezentem....A Ty jak zamawiałaś? Rejestrowałaś się?
Dziękuję za wiarę w moją nastolatkę, wszystko się okaże po klasycznym :)) ale jestem dobrej myśli, zwłaszcza po rozmowie z nauczycielką tańca :)

)

no ja napaleniec od razu mame na skypa dorwalam i zamowilam ;)
przy zamowieniu jakos sie rejestracje robi :)
a corka napewno da rade !!

ASIONEK..... no i zapomniałam, co do Asionka miałam :eek: Eee.. to tylko napiszę, że jak o tym moczeniu małego w morzu ostatnio napisałaś, to wyobraźnia tak mi zadziałała, ojeju... przepięknie tam musicie mieć... :-)

i jak Ola przebrana ? :)
zapraszam do nas w takim razie na moczeniu sie w morzu :) Oli napewno sie spodoba :))

Made w lutym urodzony...chyba mi wyleciało ze łba ile ma:baffled::confused:
Paczaj tu:

Zobacz załącznik 466405Zobacz załącznik 466407Zobacz załącznik 466408Zobacz załącznik 466409

Piotruś dostał bodziaka, który wygrałam w lutym, miał być dla naszego dziecka:-(:zawstydzona/y:...jemu bardziej się przyda:tak:

Nakupczył jak nie wiem kilkukrotnie więc prałam jego bodziaki w rękach żeby plamek nie było...natuliłam, nanosiłam....cudownie!
Potem byliśmy na spacerze, ponad 4km, Ninka na rowerze a Oliwka na rolkach. Poszłam w japonkach i mam czarniaste nogi!
Pozmieniałam pościel, dziewczynki się kąpią, zaraz ja pod prysznic i będzie ok. K. jeszcze na studiach, wraca ok 23.

ale slodziak :) widze dzionek super udany !
ide na FB oblukam reszte :)

helol

made, kocurek : blagam przestancie o tych nogach, posikam sie !!!! a mam pecherz pelen heinekena :)
made : bardzo wyrozumiala jetses :) hihihi

pok : czekamy na fotki

boo : super zdjecia! a ta fryzura to zes sama czy ktos z domu takie cos...? jezu... ja to nawet warkocza nie umiem PROSTO zrobic...

Neta mi zabiera :dry:

ASIONKU przebrana, nakarmiona, wymyta chusteczkami i .... o dziwo zasnęła bezproblemowo i bez rzucania się po łóżku i po mnie i drapania i szczypania i chwytania za nos :-p

MADE a gdzie ja by do koleżanek (a do Made!!) z takimi nogami zawiatała! :szok:

CAROLA Ty idź szoruj podeszwy lepiej :-D Mały jest śwetny :-) A bodziak gotycki :-p

JOSU :)))))))))))) moje nogi, pachną cudnie :eek: rano, wieczór i w południeeeeeeeeeeeeeeee, a najbardziej pachną latem :eek: zajeżdżają aromatem leśnych ziół :eek::-D a teraz czyń swą powinność i SIKAJ!!!

heheh Made :)))

Jos no ladnie tak kolezanke piwkiem draznic ? ;)))

Kotek ooo widzisz to super !! moj mnie rano tak budzi ... cala para w lapkach ciagnie za co sie da na twarzy :szok: i jeszcze potrafi wrzasnac mi do ucha :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry