reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super pomaga...!!! :tak: Też bym chciała, żeby mi ktoś tak pomagał :-p

A ta fryzura.... i te kolczyki.... :rolleyes2: Boogie Tyś jest po prostu TAKA .... no KULTOWA po prostu!! :-D

A teraz kawa na ławę :-p proszę o dokładne dyrektywy, co się JESZCZE najbardziej podoba Remisiowi i Mamusi :cool2:
I uprasza się o łaskawe wstrzymywanie się z kolejnym zamówieniem!!!!! :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaaaaaaaaaaaa :szok: pościel zakupiona? :szok::szok::szok: co to będzie, co to będzie, że ja nie zdążyłam powstrzymać tego procederu :-(
Kurde.....a taki miał być prezent :((( made też chciała Remisiowi, ale Kuot nie i nie...łon SAM! :-p

A "C" nadal w użyciu :confused: no bo to było tak.....wzięłam ze sobą Borisa :eek: no a przecież musiałam go przedstawić od jak najlepszej strony.....a bez cyca to łon by się darł w niebogłosy albo i lepiej :))) Zaczniemy od jutra :tak:
Idziemy teraz na plac zabaw, a OLIVKĘ zamorduję za te widoki :-p Ona już wie jakie :))))))

Jestem, wrocilam. 3 duze sklepy zaliczone. W jednym dostalismy 30% rabatu jesli kupimy jednoczesnie fotelik i baze. W zestawie do bugaboo jest tylko moskitiera i to na deszcz (ma to po polsku jakas nazwe?). Po sklepachojrchalismy na sushi (mieli gotowanego lososia w koncu!!!), obzarlismy si, m poszedl do fryzja i ruszylismy znow przez miasto juz ten wozek kupic ale pok madry skapnal sie pod sklpem, ze kolezanka jakby z nami poszla to jeszczedodatkowo 8% mniej, bo z nia bez VATu mozna. Akcja zakupowa przelozona na srodek tygodnia.
za to w pl jak bedziemy kupimy pewnie torbe do pakowania wozka do samolotui jakies taki bajery.
graco nie mieli nigdzie, za to pojezdzilimy roznymi innymi wozkami i bugaboo wygrywa. Konkurencyjny byl quinny buzz ale nie ma przekladanej raczki i do tego jakos kola strasznie szeroko mial.
no i bedzie rozowa gora i szary dol. M za chiny nie chcial sie zgodzic na polaczenie rozowego z pomaranczowym, choc wyglada odlotowo.

Ide teraz polezec i poodpoczywac, z dzieckiem pogadac :)

Karola - straszne takie historie z zagubionymi dziecmi. Dobrze, ze sie wszystko dobrze skonczylo!

Wiolu - jeszcze troszke i zaczniecie wychodzic na prosta! Kciuki zaciskam za frankowe wyjscie do domu w poniedzialek i duzo mocy pozytywnych przesylam!

Kocurku - ten czwartkowy był ze współczesnego, jeszcze ludowy i najtrudniejszy klasyczny przed nią :sorry2:

no to &&&&&&&&&&&&&&&& zdlona jest napewno dobrze pojdzie :)

Hello Karolla :-) :-D przekupiłam siostrę, czyli chrzestną Remika i dołoży mi do pościeli :cool2: yuuuuupi ja jej!!!! Już zamawiam :-p:-p:-p

hehe jednak ....

oj kusisz kochana kusisz :)

hej
przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam weny
psychika mi siada
czekam jak na zbawienie na poniedzialek bo moze wypuszcza Franka do domu
Iwa ma zapalenie ucha a od wczoraj kaszel i katar , ja tez zaczelam sie smarkac...ogolnie wszystko do du....
pokaze sie jak humor sie poprawi,niechce wam smecic

Wiola marudz ile chcesz i kiedy chcesz !! po to jestesmy , a u ciebie to zrozumiale , ze masz prawo byc w dolku :( oby wszystko szybko sie naprostowalo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hehe czadowo ;)
tez nie widzialam fot Jos ...

wow fryzura czad !! samam robilas ? :)
Remi kochany i jak pomaga super :)

Aaaaaaaaaaaaaa :szok: pościel zakupiona? :szok::szok::szok: co to będzie, co to będzie, że ja nie zdążyłam powstrzymać tego procederu :-(
Kurde.....a taki miał być prezent :((( made też chciała Remisiowi, ale Kuot nie i nie...łon SAM! :-p

teraz wszystkie male na forum beda spaly w takiej samej poscieli hehe solodarnosc musi byc :)

szkoda ,ze niespodzianka dla Just sie nie udala ...

Jestem, wrocilam. 3 duze sklepy zaliczone. W jednym dostalismy 30% rabatu jesli kupimy jednoczesnie fotelik i baze. W zestawie do bugaboo jest tylko moskitiera i to na deszcz (ma to po polsku jakas nazwe?). Po sklepachojrchalismy na sushi (mieli gotowanego lososia w koncu!!!), obzarlismy si, m poszedl do fryzja i ruszylismy znow przez miasto juz ten wozek kupic ale pok madry skapnal sie pod sklpem, ze kolezanka jakby z nami poszla to jeszczedodatkowo 8% mniej, bo z nia bez VATu mozna. Akcja zakupowa przelozona na srodek tygodnia.
za to w pl jak bedziemy kupimy pewnie torbe do pakowania wozka do samolotui jakies taki bajery.
graco nie mieli nigdzie, za to pojezdzilimy roznymi innymi wozkami i bugaboo wygrywa. Konkurencyjny byl quinny buzz ale nie ma przekladanej raczki i do tego jakos kola strasznie szeroko mial.
no i bedzie rozowa gora i szary dol. M za chiny nie chcial sie zgodzic na polaczenie rozowego z pomaranczowym, choc wyglada odlotowo.!

pochal sie koniecznie jak juz kupisz wozeczek fotkami !!
szkoda , ze maz nie dal sie przekonac napewno polaczenie pomaranczu z rozem byloby boskie !! :)))

reklama
Asionku :) pochwalę się na pewno. Juz mialam nadzieje, ze dzis bedziemy miec wozek w domu i bym calymi dniami go skladala i rozkladala. Roz z pomaranczem odpadl, bo (swoja droga slusznie) emek stwierdzil, ze w takiej kolorystyce juz nigdzie nie bedzie mozna przejsc niezauwazonym :-D
a co u Ciebie dzisiaj slychac?

boogie - asionek mi przypomniala - fryzura czaderska! jak to zrobilas?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry