reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made &&&&, bądź twarda! :)
Mój psychopatyczny kot łazi po mnie z mrukiem takim jakby przynajmniej kilo szynki chciał dostać...a że bydlęcie się lekko rozrosło to zasłania mi wszelkie widoki, kompa i tv :(

Jestem niewyspana...zero pobudek ale o 8 telefon...wrrrrrrrrr
Kawki poproszę...

reklama
hej ;)
wpadam jeszcze przed drzemka malego na ktora sie tez mam zamiar walnac , a co :-D

rureczka chyba przystawianie jak najczesciej moze pomoc :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia !!

No to jestem :-):cool2::-)

NIC więcej nie będę szukać po necie, bo od razu mi wykupicie!!! :baffled::-p:-D

wlasnie o tym samym pomyslalam hehe

Heloł :-)
Jak przewidywałam kolejna noc "fantastyczna" :confused: Dzisiaj zaczynam metodę drastyczną.....może być głośno, ostrzegam! :))
A w ogóle:
NINKA w czekoladzie jest PYCHA!!! :-p:-D))) i jakie ruchy, u la la....tancereczka śliczna :*
Zdjęcia również piękne, i jakie ekstra huśtawki :szok: podejrzewam, że to w tym nowo otwartym CH :))) SUPER!

o kurcze az tak zle ?
w takim razie powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&
a moze wcale nie bedzie tak zle ? :)

Ja kawkę już piłam....teraz się muszę szykować, bo jadę z córką do szkoły :eek: mają próby przed koncertem, a ja chciałam porozmawiać z nauczycielką od tańca klasycznego :)) Na zebraniu nie byłam, to teraz mam okazję :)))

Kocurek - otóż to! :-( wszystkie akceptuję, ale tylko czarne KOCHAM! :-)

Asionek - a walnij się, byle na łóżko hehe :-)

Ostatnia edycja:
A ja poczekam na K. i niech robi kawkę i śniadanko...poleżę jeszcze sobie...

Bella się czai na moją nową torebkę:szok:

Mój kulturny nie sika do torebek...nigdy mu się nie zdarzyło poza kuwetkę. Ma szczęście:)
Za to Miki...szkoda gadać, gdzie nie stanie to mu leci...

reklama
i do butów :-D:-D:-D))) mojemu Szanownemu za każdym razem jak podpadł KUOTU to ten mu się zsikał do buta :)))))

Musiałam to poprawić, bo brzmiało, jakby se nawzajem sikali do butów hehe :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry