reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej
przepraszam ze sie nie odzywam ale nie mam weny
psychika mi siada
czekam jak na zbawienie na poniedzialek bo moze wypuszcza Franka do domu
Iwa ma zapalenie ucha a od wczoraj kaszel i katar , ja tez zaczelam sie smarkac...ogolnie wszystko do du....
pokaze sie jak humor sie poprawi,niechce wam smecic

reklama
ja tylko przelotem

Boogie zobacz to, taniej biedronkaokazjedo300512 choć nie powiem ta pościel na tchibo nie jest droga-tak wg mnie, podobnie z tym kompletem 3w1 dla chłopca-ta bluza,spodnie, koszulki-wystarczy przejść się do mojego małego sklepu dziecięcego a tam takie rzeczy byle jakiej jakości za 80zł!!!! ale też wiadomo,zależy ile kto ma do zainwestowania;))) ja muszę powoli zacząć obcinać wydatki, na szczęście chwilowo mam dosyt ubrankowy dla dzieci a potem będę znów robić nielegalne interesy z Wiolą;PPP

a tak w ogóle miłego weekendu kobietki-lecę robić pierogi ruskie,papapa!!!

hej

wiolka : zdrowka!!! dla wszystkich !!!! i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z apowrot franusia !!! bedzie DOBRZE! 3maj sie mocno i ucaluj elfika chorowitka!

boogie : super ! dobrze ze zwerbowlas siostre :) hihihi

patrzta i podziwiajta! ;)

Aaaaaaaaa czarno-białe fotki pokonały mnie!!! OBŁĘD!
Pok &&&, obyś coś wybrała, gdyby cooo to daj znać:)

A i mieliśmy akcje///wszyscy sąsiedzi na ulicy, znaleziono ok 2 letnią dziewczynkę...ja wyleciałam w majtasach i krótkiej tunice, bez stanika i z owłosionymi nogami, hehehe!!!! :))))
Matka roku znalazła się po 40 min i to tylko dlatego, że jeździliśmy od posesji do posesji....ehhhhhhhhhh

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry