reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ej ej ej! On wcale nie taki fajny ten moj emek ;-) Ja wybralam oba zestawienia kolorystyczne a on powiedzial, ktory woli. :-D

Kocurkubidulku. Nie myj stop... Olej. Nie da sie wszystkiego. Matko Polko!

Matko jak wy sie rozgadalyscie i ten moj post juz nie pasuje :) a na chwile w trakcie pisania sie oderwalam :)

Tak sie z mama poklocilam przed chwila, ze juz tylko posprzatam po kolacji, zeby umyje i ide pod koldre. Normalnie bym zapalila. Po krzyku a tak?

Pok no co Ty? Nie stresuj się...ja sobie właśnie uświadomiłam, że mam rozprawę z moją psychopatyczną matką w środę....
Wiecie co zrobiła? Usunęła mojej babci mój numer telefonu z kontaktów...

reklama
oliwka : daleko to od drogi, domow ???????????????????????????????????????, ile m ta dzialka ????

Nie, droga wyjazdowa jest blisko, mijasz ten nasz plac zabaw tylko, potem normalna droga asfaltowa i ulicą jedziesz w stronę centrum lub w drugą stronę na Szczecin (blisko obwodnica).
Mam blisko sklepy (Piotr i Paweł, Decathlon, Agata Meble, 4Łapy, Real, Obi i kawałek dalej wielkie centrum handlowe z kinem i McDonald's) :)))
A domy są też, mój i sąsiadów:) Jest duże centrum ogrodnicze 2 posesje dalej, ale spokojne bardzo, małe osiedle domków...Działka ma 10 arów (w sumie to 2 działki takie mamy). Cena do negocjacji afkors!
Łącza(woda,prąd) przy naszej drodze.
Tak naprawdę jesteś prawie w mieście ale masz spokój.
Ja leżę w łóżku i słyszę jak ptaszki ćwierkają a w domu świeże powietrze:))
Śniadanie jemy na ławeczce przy placu zabaw:)

Rureczka hej, ja 2-ga:)

Pok całą noc wózek mi się śnił!
Oooo, ale mam sielankę:)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry