reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka??? Czekasz jeszcze z tą kawą na made? :* Jeszcze kilka filiżanek i zostaniemy najlepszymi koleżankami :zawstydzona/y:
A pajdę ze smalcem sobie zjedz :-p a co tam...Dzisiaj siódmy dzień tygodnia, a jak powszechnie wiadomo tego dnia się odpoczywa, OD DIETY TEŻ! :-) NA ZDROWIE :)))))))

Kocurku - dzisiaj nawet, nawet :* bardzo dziękuję za zainteresowanie :zawstydzona/y: a jak KUOTY sobie radzą ze spaniem?
Czy nogi umyte? :-D)))))))

RURECZKA!!!! No piękna jest, taka maleńka i niewinna :sorry2: Moja córka zerknęła i powiedziała: "Oj....jaki śliczny krtek" :-):-):-)))))))

reklama
Jaka Zuzia jest slodka i cudowna! I kupy piekne robi! No cud dziewczyna! I wy chcecie mi wszyscy wmowic, ze pod moim pepkiem jest ktos podobny?! Przerazajace! rureczko ja gdzies czytalam o jakis nakladkach na sutki, co troche wyciagaja i pomagaja maluszkowi jesc. Na "starania po raz pierwszy" ktoras o tym pisala, ze jest zla, ze polozne jej o tym nie powiedzialy, bo gdyy uzyla, to by moze lepiej jej z karmieniem wyszlo.

A mnie zosia obudzila o 7 rano. Czy ona by mogla z tym poczekac az sie urodzi? Takie karate odchodzilo w brzuchu, ze spac sie nie dalo. A ona wazy niecale pol kilo na razie! Coto za dziecko dziwne?

Karola - i co w tym snie z wozkiem? Dobry byl, zly? :-D Moze jakis proroczy sen? A jeszcze przeoczylas kilka dni temu mojego posta, ze wysle do ninki kartke z kilku miejsc jesli tylko podasz mi adres :)

Rureczko ja miałam podobnie z moją dwójeczką jeśli chodzi o karmienie-nie umiały chwycić piersi-poczuły prostotę picia z butelki i tak im zostało-spróbuj może nakładek na brodawki-są takie silikonowe z canpola lub aventa

Karola-ty mój wózkowy ekspercie, powiedz mi kochana gdzie można kupić budkę do looli nową??bo moja jest tak trochę zużyta i chciałabym wymienić-widziałam jedynie na allegro za 170zł ale jasną, no i jedynie za granicą na ebayu a nigdzie w sklepach już nie...ale widziałam,że tapicerka nowa nie jest też aż tak droga więc jak może ta mi się znudzi...;PPP

aha i mam pytanie do mam;)) forumowych;)) jakieś propozycje na 1 urodziny mojej córci-chrzestna się pytała a ja zgłupiałam...bo pchacz mamy, jeździk też i co tu można chcieć???myślałam o krzesełku uczydełku, ale czy będzie dobry dla roczniaka??poproszę o jakieś propozycje;)))

Paula - kurczę, no u Ciebie to problem...zabawek macie od groma, tak się zastanawiam, czy kolejna edukacyjna zabawka to dobry wybór...Mój Maniek dostał na roczek tor samochodowy z Fisher price, którym się w ogóle nie bawi....krzesełeczko też przerobiłam, ale to z moją córką i drugi raz się na to nie nabrałam, wywalone pieniądze....Dzieci chyba wolą zwykłe garkotłuki niż jakieś brzęczące i grające cudaki :sorry2:
Może weźcie zaproponujcie te kredki, maksymalną ilość sztuk, będą kredki i klocki w jednym. No nie wiem, ale ja już żadnych tego typu zabawek nie chcę. Jak dziecko ma pchacz i jeździk, to czy jeszcze krzesełko mu potrzebne? Wszystko to samo tyle, że pozycja inna :))
Ale ja nie wiem......tak sobie tylko....yyy...myślę :eek:

no właśnie Made ja też tak myślę;))) jeszcze wymyśliłam duży zestaw lego duplo-jak na razie Daniel się tym pięknie bawi-Maja też-no i nie może wziąść ich do buzi-raczej w tym kierunku bym poszła
ja się też nabrałam na szczeniaczka uczniaczka przy Danielu...Maja teraz czasami używa-ale głównie do śpiewania piosenek;))

o to mi jeszcze się podoba-z myślą na potem by misie tam targała lub zabawki;) http://allegro.pl/pojazd-pojemnik-boikido-krolik-polecam-mj-i2293017856.html

MADE!!!!!!! Z nieba mi spadasz z tymi poradami :sorry2: bo ja właśnie chciałam zapytać o kredki dla takich maluchów :tak: mogę poprosić o link??? :sorry2:

RURECZKA ZUzinek piękności !!!! :rolleyes2: CUDO!!!! :tak: całuski od nas :*****

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry