reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jeszcze Made i kawka!
Do kina zaspaliśmy, hehe, ale chyba na targi ogrodnicze pojedziemy znowu...marzy mi się chlebek ze smalcem:zawstydzona/y:, pofolguję sobie dzisiaj:tak:

CAROLA nie!!!! :szok:

RURKA Jak noc? Jak karmienie? Jak WSZYSTKO????????? JAK TO JEST MIEĆ DZIECKO ?? :confused::-D:-D:-D

Fotki !!!!!!!!!

Oby MADE dziś lepiej pospała..... bo to już niemożliwością jest :eek:

Pewnie, że chcemy fotki...cóż za pytanie:)))
Kocurku...jedną kromeczkę....?????????????????????

Kocie :szok: leży sobie taki mały człowiek, patrzę na niego i nie moge uwierzyć, że to moje własne, że w brzuszku nosiłam, gdzie to się tam zmieściło?
Noc całkiem znośna- 3 pobudki, ale szybko zmiana pieluchy, karmienie i hyc do łóżeczka:-D z karmieniem hmmm... dziwna sprawa. Pokarm mam, ilości moim zdaniem marne ale coś się zaczyna dziać. Problem w tym, że Zuzia woli butelkę niż cycka, bo łatwiej jej złapać i ciągnąć. Dzisiaj rano postękiwała i popłakiwała a mi się po cyczkach lało:szok:
Wczoraj pierwszy raz była kąpiel w domu- myślałam, że będzie krzyk i pisk a jej się chyba podobało:-D
Teraz śpi z tatą na łóżku i pewnie zaraz się obudzi. Produkcja kupy wychodzi jej doskonale- prawie przy każdej zmianie pieluchy:oo2:
Zobacz załącznik 466495Zobacz załącznik 466496Zobacz załącznik 466497

Maluni Zuzinek......:rolleyes: Jeju jeju... ja też nie mogę uwierzyć... ani w swoje, ani w czyje dzieci... :-D Pogratulować człowieczkowi produkcji koopy :tak:

BOOGIE teraz mnie naszło... :shocked2: A GDZIE TO TY SIĘ TAK LANSOWAŁA WCZORAJ...???? :szok::eek:

boogie - asionek mi przypomniala - fryzura czaderska! jak to zrobilas?
Mojej siostry koleżanka plecie takie fryzury na zawołanie :tak: Remi siedział mi na kolanach, a ona cyk, cyk i mówi: JUŻ! :szok::-D
BOOGIE teraz mnie naszło... :shocked2: A GDZIE TO TY SIĘ TAK LANSOWAŁA WCZORAJ...???? :szok::eek:
A na spacer... :-p :sorry2: chciałam zobaczyć jak to będzie wyglądało i wreszcie zrobić coś innego na głowie, niż tylko mój nieśmiertelny chuchołek :sorry2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry