reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzięki Paulina :-):-) kurcze ja tak słabo się po Allegro umiem poruszać :sorry2::dry::confused: co to za filozofia :eek: można by było powiedzieć, a jak przychodzi do szukania, to słabo się orientuję :zawstydzona/y:

reklama
Paulina wiesz ja się zapominam tylko w sklepach :sorry2: no nie mogę się przekonać, bo to zawsze przesyłka, a jak coś się nie spodoba :confused::confused: moja siostra natknęła się na nieuczciwego sprzedawcę, do tej pory nasze 80 zł, krąży w wirtualnej przestrzeni :dry: więc nawet jak wczoraj zamawiałam pościel, to trzy razy do tego podchodziłam, ale zamawiałam już przecież ENDO, więc wszystko było ok i to też zamówiłam :-)

Paula - super ten pojazd! Ja osobiście uwielbiam takie zabawki :)))
Klocki super sprawa, u nas się tylko klocki sprawdziły z wszystkich prezentów :-) U nas natomiast piosenki śpiewa Miś Eduś :eek: i na tym kończy swoje wszechstronne umiejętności :))))

Boogi - wklejam Ci kilka linków kredek dla maluchów:
CRAYOLA Mini Kids pierwszy zestaw do kolorowania (2297358657) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FLAMASTRY ZMYWALNE MINI KIDS 8 CRAYOLA 12+/1+ (2343423063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BLOCK CRAYON KLOCKI I KREDKI MALUJ I BUDUJ 24 szt (2334697264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Zawsze sprawdzaj komentarze danego sprzedawcy, pewnie, ze to nie 100% gwarancja, ale zawsze to ciut bezpieczniej :tak:

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: sama bym się pobawiła takimi flamastrami :-D:-D:-D

a takie mam pytanie, gdzieś ostatnio wyczytałam, że takie maluchy właśnie około roku lubią "rysować", że to pomaga usprawnić paluszki, skupienie i takie tam, nie chodzi mi o to, żeby od razu był geniuszem w malowaniu, tylko jeśli to jemu potencjalnie może sprawiać przyjemność, to ja w to WCHODZĘ :tak::tak::tak:

Boogi - mój Maniek uwielbia rysować....sprawia mu to większą przyjemność niż te wszystkie zabawki :))) Jeśli Remiś ma klocki, to może zdecyduj się na flamastry lub kredki, są tańsze, a równie piękny świat można z nich wyczarować :-)
A PACZAJ na to:

http://malyrower.pl/sklep/Jezdziki/prod/mini_micro_baby_seat

I tutaj mam pytanie do POCZKA, mogłabyś Kochana sprawdzić jaka jest cena tego cuda w Szwajcarii?

Ostatnia edycja:
reklama
helol

rurka: piekny zuzinek :) taki niewinny !!!!

no to teraz kwestia kredek i prezentow sesesese se :)

kredki : polecma crayola lub GIOTTO. nie mam pojecia czy Giotto istnieje w PL, ale jelsi idzie to znalezc przez web, allegro itp - polecam! sa super!:!!!! tutaj uzywa sie ich w zlobakach/przedszkolach !

z serii dla najmlodszych :

Crayons cire incassables Giotto Bé-bé + taille-crayons : Crayons cire : Dessin : 10 Doigts - woskowe

drewniane "normalne" powyzej 2 roku zycia sa jeszcz elepsze, super kolory i nie do zlamania :)

paula : jesli macie juz cala mase zabawek edukacyjnychn, to moze warto zainwestowac w jakie szabawki "na pozniej" ????
np. rowerek biegowy ???? takie rowerki doskonale szkola u3mywanie rownowagi i przygotowuja do jazdy na normalnym rowerze!
inne pomysly :
- set gipsowy ( nie wiem jak to sie nazywa w PL) do odcisniecia reki.stopy : wspaniala pamitaka, mozna zrobic dokaldnie w dzien 1 urodzin !!!!
- pierwsze radio/cd do sluchanie plyt z muzyka/bajkami ( audiobooki!!!)
- otowrzenie konta oszczednosciowego NA DZIECKO z startowym wkladem ;) na studia/pierwszy wyjazd na narty itp ;)

cdn. maz chce kompa :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry