Olivka??? Czekasz jeszcze z tą kawą na made? :* Jeszcze kilka filiżanek i zostaniemy najlepszymi koleżankami

A pajdę ze smalcem sobie zjedz

a co tam...Dzisiaj siódmy dzień tygodnia, a jak powszechnie wiadomo tego dnia się odpoczywa, OD DIETY TEŻ! :-) NA ZDROWIE

))))))
Dziękuję, zjadłam pół pajdy

))
Przepraszam, że tak zniknęłam ale zaczynałam się coraz gorzej czuć i pojechaliśmy na targi ogrodnicze...wróciłam z takim bólem, że poszłam spać, wstałam o 16 i od razu grill.
Za to mam kupę zdjęć i filmików. Z występów pań z koła gospodyń wiejskich (K. chce mnie tam zapisać

) i występu Zenka czy Zdzicha...posikałam się jak go obejrzałam.
Ale wrzucę wieczorkiem bo teraz jadę po buty i dziewczynki zawiozę na koncert Piaska czy kogoś tam.
Karola - i co w tym snie z wozkiem? Dobry byl, zly?

Moze jakis proroczy sen? A jeszcze przeoczylas kilka dni temu mojego posta, ze wysle do ninki kartke z kilku miejsc jesli tylko podasz mi adres
Poczku mi się ten Graco śni non stop, że wszędzie w sklepach go badam, macam, jeżdżę

Dla Ciebie

))
Zaraz wejdę go wyjeździć jeszcze do Smyka, zobaczę jak się składa itp

Posta widziałam, dziękuję

)) Adres podam

))) Cudnie z Twojej strony, Ninka uwielbia pocztówki od ciotek
Karola-ty mój wózkowy ekspercie, powiedz mi kochana gdzie można kupić budkę do looli nową??bo moja jest tak trochę zużyta i chciałabym wymienić-widziałam jedynie na allegro za 170zł ale jasną, no i jedynie za granicą na ebayu a nigdzie w sklepach już nie...ale widziałam,że tapicerka nowa nie jest też aż tak droga więc jak może ta mi się znudzi...;PPP
Zaraz wyślę zapytanie do kumpla, on hurtownie prowadzi bo znajoma co w sklepie dziecięcym nie ma.Spróbuję pomóc.
Dziękujemy kochane za komplementy
Nakładki z canpola wczoraj Ł. kupił, dzisiaj próbowaliśmy. Nie poddamy sie!
Powiedzcie mi jeszcze co robić z czkawką? są na to jakieś sposoby? Zuzia w brzuszku b. często miała czkawkę i teraz też ma... co na to poradzić?
Pewnie łyka powietrze jak je...Może bardziej dopasowanego smoczka poszukaj do butelki? Takiego ''objętościowego''...podobnego kształtem do piersi maminej?
Ale mogę się mylić, ekspertem nie jestem.
Ok, lecę Kochane do Tchibo zobaczyć za pościelą dla Jos, do Smyka obmacać bo mi się śni za często

)))
Będę później

))