reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane - jestem tylko na momencik. Wiola w szpitalu leży. Dostała wysokiej gorączki (40 stopni) i myślała, że to zapalenie piersi - ale okazało się, że zostało łożysko w środku...co za maskara....Wiola w szpitalu będzie przynajmniej 5 dni, a jutro Franuś do domu wraca...:-(

lil! dzieki za informacje!
co to za szpital kurka?! nie skapowali sie, ze czegos im brakuje!? strach sie bac... biedna Wiola, ile ona musi zniesc. Pozdrow ja ode mnie serdecznie jak bedziesz mogla.

reklama
LILUŚ - dziękuję, że wpadłaś, uściski i całusy Kochana :*
Przekaż proszę Wioli, że jestem z Nią całym sercem, i życzę szybkiego powrotu do domu, w pełni zdrowia :*
Biedna Wiola, ile Ona musi jeszcze znieść, ile musi się wycierpieć by w spokoju cieszyć się i być z Franiem....wybaczcie, ale mi się to w głowie nie mieści. Ja bym tak tego nie zostawiła........
Ech...............:(((

to wciaz kurcze goraczka.
wiecie co.. ja nie sadze, zeby Wiola miala sile cos potem jeszcze z tym zrobic ale tego tak zostawic nie mozna. Po pierwsze dlatego, ze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no:, a po drugie, zeby sie takie rzeczy w takiej ilosci nikomu wiecej nie staly. Moze dalybysmy rade wspolnyi silami jakos ja w tym wspomoc?

rureczko nawet nie wiesz jak milo miec Cie znow na forum!

a moja mam wlasnie jedzie do dyzurujacej przychodni. Od piatku bardzo zle sie czuje i jedyne jak umie to opisac to, ze jej bardzo slabo. Strasznie sie martwie, bo dziwnie to wyglada. Mam nadzieje, ze to "tylko" kumulacja stresu pracowego (ostatnio miala jakis hardcore) w polaczeniu z matura siostry... tylko, zeby sie nia tam dobrze kuzwa zajeli...

Ostatnia edycja:
Poczku dziękuje:zawstydzona/y:

Co do Wioli to napisała, że jest już bardzo zmęczona psychicznie... jak będę cos nowego wiedziała, dam znać. Zmartwiłam się strasznie :( Jutro Franio do domu, Wiola w szpitalu, Iwonka chora... jak jej mąż to wszystko ogarnie? :-(

Olivka??? Czekasz jeszcze z tą kawą na made? :* Jeszcze kilka filiżanek i zostaniemy najlepszymi koleżankami :zawstydzona/y:
A pajdę ze smalcem sobie zjedz :-p a co tam...Dzisiaj siódmy dzień tygodnia, a jak powszechnie wiadomo tego dnia się odpoczywa, OD DIETY TEŻ! :-) NA ZDROWIE :)))))))

Dziękuję, zjadłam pół pajdy:)))
Przepraszam, że tak zniknęłam ale zaczynałam się coraz gorzej czuć i pojechaliśmy na targi ogrodnicze...wróciłam z takim bólem, że poszłam spać, wstałam o 16 i od razu grill.
Za to mam kupę zdjęć i filmików. Z występów pań z koła gospodyń wiejskich (K. chce mnie tam zapisać:-D) i występu Zenka czy Zdzicha...posikałam się jak go obejrzałam.
Ale wrzucę wieczorkiem bo teraz jadę po buty i dziewczynki zawiozę na koncert Piaska czy kogoś tam.

Karola - i co w tym snie z wozkiem? Dobry byl, zly? :-D Moze jakis proroczy sen? A jeszcze przeoczylas kilka dni temu mojego posta, ze wysle do ninki kartke z kilku miejsc jesli tylko podasz mi adres :)

Poczku mi się ten Graco śni non stop, że wszędzie w sklepach go badam, macam, jeżdżę :) Dla Ciebie:)))
Zaraz wejdę go wyjeździć jeszcze do Smyka, zobaczę jak się składa itp :)
Posta widziałam, dziękuję :))) Adres podam:)))) Cudnie z Twojej strony, Ninka uwielbia pocztówki od ciotek :)

Karola-ty mój wózkowy ekspercie, powiedz mi kochana gdzie można kupić budkę do looli nową??bo moja jest tak trochę zużyta i chciałabym wymienić-widziałam jedynie na allegro za 170zł ale jasną, no i jedynie za granicą na ebayu a nigdzie w sklepach już nie...ale widziałam,że tapicerka nowa nie jest też aż tak droga więc jak może ta mi się znudzi...;PPP

Zaraz wyślę zapytanie do kumpla, on hurtownie prowadzi bo znajoma co w sklepie dziecięcym nie ma.Spróbuję pomóc.

Dziękujemy kochane za komplementy:-D

Nakładki z canpola wczoraj Ł. kupił, dzisiaj próbowaliśmy. Nie poddamy sie!

Powiedzcie mi jeszcze co robić z czkawką? są na to jakieś sposoby? Zuzia w brzuszku b. często miała czkawkę i teraz też ma... co na to poradzić?

Pewnie łyka powietrze jak je...Może bardziej dopasowanego smoczka poszukaj do butelki? Takiego ''objętościowego''...podobnego kształtem do piersi maminej?
Ale mogę się mylić, ekspertem nie jestem.

Ok, lecę Kochane do Tchibo zobaczyć za pościelą dla Jos, do Smyka obmacać bo mi się śni za często :))))
Będę później:)))

reklama
no maz da rade. chyba, ze brzydzi sie rownouprawnieniem ;-)
No wyobrazam sobie, ze psychika Wioli jest juz nadwyrezona niemozliwie. Nie mam kompletnie słów...

jeszcze mialam rureczce powiedziec, ze moj m zachwycony Zuzią :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry