reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kurcze , ale wiadomosci :(((((
biedna Wiola :(
az mi slow brak :/
na<et nie probuje sobie wyobrazic jak ona biedna sie teraz czuje ... mam nadzieje , ze ktos pomoze M Wioli przy dzieciach !

pozdrocie ja ode mnie !!

Pok &&&&&&&&&&&&&&&&& za mame !! napewno bedzie ok
moze to tez cisnienie ? pogoda w PL tak sie teraz zmienia , ze szok :/

Jos dzieki polniuchowalam :)

Olika te rzeczy dla dzieci z tego co pisza na stronce sa tylko dostepne online, ale moze sie myle ;)

reklama
Poczek :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: podziękuj mężowi! za chwilę będziecie się swoją Zosia zachwycać, a my razem z Wami:-)

Jak tak patrzę na Zuzie to wypisz wymaluj Łukasz, nawet miny robią takie same:szok:

Wiolka napisała, że jak mąż dowiózł ją do szpitala to nie mogła oddychać ani samodzielnie stać. Dostała 4 kroplówki, dwa zastrzyki. Lekarz zrobił USG, długo coś mierzył, spytał kto odbierał poród i nabrał wody w usta.....

Do Frania ma przyjechać na kilka dni szwagierka.

Ja nie wiem czy ja osiągnę swój ZEN w tym roku, także więcej nic nie napiszę :-( Strasznie mi smutno - nie wyobrażam sobie takiej sytuacji u siebie :-(

kurcze... czy Wiola pojecala do tego szpitala, w ktorym rodzila czy do Torunia?
biedna...
moja mama miala podobnie jak urodzila siostre, z tym ze dostala w domu potwornego krwotoku, noworodek w lozeczku placze a ona lezala na lozku i krew doslownie sie lala przez materac - pod lozkiem byla olbrzmia kaluza. To bylo prawie 20 lat temu i cale szczescie moj tata w pracy dostal pierwsza komorke - taka walizka z antena, wiec miala do kogo zadzwonic, zdazyla tylko powiedziec "krew, bardzo zle" i tyle... pogotowie jak ja zabralo, to mowili, ze jeszcze 5-10 minut i byloby slabo. ja akurat z babacia dojechalam jak ja karetka pakowala. Okropne to bylo i straszne, a wszystko przez to, ze jej nie oczyscili w szpitalu i nie posprawdzali co i jak. a dodam, ze to bylo jakies 2-3 tyg po porodzie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry