• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam:-)

nie doczytałam o Wioli, ale zaraz poszukam:tak:

Paulina, Mikołaj miał 11 msc i 6 dni jak wyszedł Mu pierwszy ząbek, po tygodniu drugi i ciiiiisza dalej;-)

Rureczko chyba nie gratulowałam, także przyjmij najserdeczniejsze gratulacje:-) to chyba jak każdy maluch nie lubi się ubierać;-)

Jos,
napisz mi prosze jak Polduś na braciszka reaguje :))

Doczytałam...
po prostu brak słów!!! Wiola, trzymaj się kochana!!! Ja tego też bym tak nie zostawiła...

Ostatnia edycja:
ewcia : poldus dobrze, dziekuje :) bardzo kocha filutka :) czuje przynaleznosc brata do rodziny co bardzo nas dziwi w tym wieku :) ostatnio maz zazartowal ze sprzedamy filutkaz bo jest niedobry nie spi w nocy, a L. wybauszyl oczy, powazna mina i :
"nie, nie sprzedamy filutka. filutek jets nasz i zostanie z nami" :) az mi sie serce" radowalo !!! :)
ale pierwsze tygodnie ( 4tyg.) bylo ciezko... na brata od poczatku reagowal dobrze, buzi buzi moj kochany, ale za to po naz jezdzil, wymagal 100% wiecej uwagi itp
po 4 tyg bylo lepiej, a po 6 ciu tak jakby wogole nie pamietal czasu sprzed filutka, jakby brat byl z nim od zawsze :)

buziak dla twojego juz duzego chlopczyka :* !!!!!!!!!!!!!

Jos, dzięki:-) tak sobie myślę jak to będzie przy 2 z taką różnicą:-) ale mam nadzieję, że tak jak u Was :)) no i podejrzewam, że "pierwsze dni" będa gorsze... ale dam radę :)) jak coś K. z maluchem, ja z Mikołajem i się maluszek mój przyzwyczai do hahaha
chciałam napisac do brata:-D
do rodzeństwa:-) oczywiście postaram się, aby nie odczuł tego za bardzo:-)
no, ale nie ma co, jeszcze trochę czasu mam hahaha

Dzień dobry :))
Jakoś tak nie mogę dojść jeszcze do siebie po tych informacjach o Wioli :((
Piszcie Kochane jak tylko będziecie coś wiedzieć...

Olivka - filmiki bardzo fajne, żałuję tylko, że takie krótkie ;) Czuję niedosyt, zwłaszcza Ninki i Oliwii :))
Natomiast Zdzichu się marnuje :))) On potrzebuje dobrego menadżera :-)

Jakaś Kuleżanka chętna się KAWY napić?

Ostatnia edycja:
Cześć:)
Made ja chce kawy! Duuuuużoooo!!!! Młode mi ząbkuje chyba bo co godzinkę sie budziła dziś z płaczem... ehhhh

zaraz\ doczytam bo znowu nie wiem o co chodzi:(

No juz co nieco doczytałam...

Biedna Wiola:( Ktoś wie jak tam dziś? Mam nadzieję że już lepiej. A ten szpital to porażka jakaś! Nie mieści mi się w ogóle w głowie! Mam nadzieję że jakoś za to zapłacą!

Rurka moja mała też ryczała po kąpieli przy ubieraniu. Raz to sie nawet wystraszyłam że cos jej zrobiłam.... a jej poprostu było dobrze w wodzie i bez ubranek:) I czkawkę też często miała:) Ale lekarka mi wyjaśniła że jej to zupełnie nie przeszkadza więc przestałam się przejmować.
Zdjęć niestety nie widziałam:(

Ostatnia edycja:
Hej monia :))
U mojego Mańka najgorzej wspominam wyrzynanie się trójek :szok: sżły cztery na raz :confused:
Ostatniego cycka dałam Borisowi o 06:00 rano....robimy teraz podejścia z butelką, ale łzy się leją jak w amerykańskich kreskówkach :szok:
Zobaczymy kto szybciej pęknie :/

Cześć :) wstaliśmy o 6 i dopiero teraz zasnęła :szok: obciełam jej dzisiaj pazurki i powiem Wam kuleżanki, że to bardzo ale to bardzo stresująca czynność:zawstydzona/y:

reklama
Kocurku - u Ciebie tysz niespecjalnie ze spaniem widzę :dry: niech to....kiedy my się wyśpimy, powiedz....:sorry2:

rureczka - ja Cię podziwiam, a właściwie wszystkie kobiety obcinające te maleńkie pazurki u noworodka :szok: Ja żadnemu mojemu dziecku nie obcinałam :zawstydzona/y: paraliżowało mnie samo myślenie o tej czynności...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry