reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE dziś o 6 ??? Orany rany..... :sorry: Boris... no weź butelkę proooszę ..... i Ola proooosi...... :tak:

RURECZKO oj tak ;-)
To powiadasz, że Zuzinek nie wyczymuje dłużej, niż dwie godziny czuwania? Pozazdrościć :tak:

reklama
MADE MOJA NAJDROŻSZA... Ola śpi od momentu zabrania cyca :eek: .... z nocy na noc zdecydowała, że nie będzie się budzić więcej niż raz :confused: - na ewentualną kaszkę lub wodę tylko :sorry2: Wiola miała świętą rację - WINNY WSZYSTKIEMU BYŁ CYC :baffled:

Kocurku - ale made bardzo szczęśliwa, że Oleńka tak grzecznie śpi i KUOTEK się może wysypiać po tylu niewyspaniach :))))) BRAWO OLA!!!
To teraz nasza kolej :)

rureczko - dziękuję za wiadomość o stanie zdrowia Wioli, uściskaj Ją bardzo mocno i przekaż, że bardzo mocno Jej kibicuję i wspieram duchowo i że czekam na Nią z utęsknieniem :*
Kurde.....no w głowie mi się to nie mieści :(((((

Przykro mi, że takie wieści przynoszę :-(

Jos Zuzia niedawno usnęła, niech pośpi trochę, bo Łukasz jest w pracy a ja chciałabym się umyć i coś zjeśc... Jakoś radę dajemy, chociaż nie powiem mam słabsze chwile- nie wiem czy jej za ciepło/zimno nie ubieram, ile mleka jej podawać- raz mam wrażenie, że ją przekarmiam, za chwilę, że ona jest głodna, nie wiem jeszcze czy płacze z głodu/zmęczenia/brudnej pieluchy... nie takie to wszystko łatwe jak niektórzy mówią:-(

reklama
MADE ja nie chciała się chwalić tym nieprawdopodobnym zjawiskiem wysypiania, bo mnie serce ściska na Wasze nocki.... :sorry: Jak człek sam nie spał, to rozumie jak to jest ciężko :sorry: Bardzo bardzo trzymam kciuki teraz :tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry