reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziękujemy kochane za komplementy:-D

Nakładki z canpola wczoraj Ł. kupił, dzisiaj próbowaliśmy. Nie poddamy sie!

Powiedzcie mi jeszcze co robić z czkawką? są na to jakieś sposoby? Zuzia w brzuszku b. często miała czkawkę i teraz też ma... co na to poradzić?

http://malyrower.pl/sklep/Jezdziki/prod/mini_micro_baby_seat

I tutaj mam pytanie do POCZKA, mogłabyś Kochana sprawdzić jaka jest cena tego cuda w Szwajcarii?

Nie moge na szwajcarskich stronach znalezc. Sa zwykle hulajnogi tej firmy ale takiego cuda niet.przejde sie w tygodniu do sklepu i zobacze.

Rureczko a ja wlasnie czytalam ostatnio o czkawkach! Bylo napisane, zeby sie nie przejmowac, bo dla plodu i noworodka nie jestto tak uciazliwe jak dla nas doroslych.
Bo najlepsze sposoby na czkawke typu przestraszanie i wstrzymywanie powietrza przez 15s chyba nie dla Zuzi ;-)

KUOT pw odbierasz czasem?

kuot : a czemu :)

boo : super ciuchcia :)mamy bardzo podobna :)))))))))))))))))

paula : cd. mojej porpozycji-listy :) :

- mega zestaw do zabaw manualnych ( np. crayola) : modelina, pisaki, kredki, naklejki, piskai-stempelki ( np; ze zwierzatkami na koncowce), pieczatki ( dzieic uwielbiaja!!!!), farbki do malowania ...palcami ! :) jets tego mnstwo dla maluchow , plus oczywiscie bloki kartki i co tylko : kartki sie zuzywaja w tempie blyskawicznym, i w sumie to to koszytuje wiecej na codzien noz zabawki ktore wytzrymuja rok czy lkilka lat !!!! wiec niby to takie zwykle rzecyz a mozna zrobic super zestaw do zabawy :)

- kartonowe piramido-puzzle czy jak to sie nazywa Amazon.com: Djeco / Funny Nesting & Stacking Cubes: Toys & Games

- 1szy przyjaciel piesek do prowadzania na spacerki po domu i nie tylko ;)
TOBY CHIEN A TRAINER - Trop Fastoche u nas L. dostal takiego jak w linku oi do dzis sie nim bawi, bo to jest JEGo pies :) prawdziwy ;)

- duplo i klocki pod kazda postacia !!!
- urodzinowy profesjonalny seans fotograficzny
-

Ostatnia edycja:
hej ;)

ja mam dzien lenia :) w koncu hehe

ale szalejecie z prezentami wow super pomysly i te kredko klocki mnie zaciekawily nie widzialam nigdy czegos takiego :) czlowiek jescze duzooo nie wie hehe

Rureczka mala jest cudna !!
co do karmienia to duzo cierpliwosci nie jak piszesz nie poddawaj sie !!
moze mniej butle dawaj , albo wcale ? z tego co czytalam i mowila polozna to radza butle podawac jak cos od 6tyg. najwczesniej jak juz maluch opanowal nauke picia z cyca :)
czkawka tez normalna nie ma co sie przejmowac :)

maz robi obiad , a mi slinka cieknie :eek:

Jos dzięki!!! rowerek biegowy już mamy;)) zostanę może przy klockach, kredkach i może ten wózek drewniany-będzie mieć na teraz i na przyszłość,te klocki kolorowe z amazonu też super!!!widziałam coś podobnego na allegro, a ten pies też nie jest czasami z brio??
a jeśli chodzi o pamiątkę fotograficzną to zapraszamy naszego znajomego i specjalnie ze względu na niego robimy imprezę tydzień wcześniej-bo później jedzie do usa ;))

Ostatnia edycja:
Hej kochane - jestem tylko na momencik. Wiola w szpitalu leży. Dostała wysokiej gorączki (40 stopni) i myślała, że to zapalenie piersi - ale okazało się, że zostało łożysko w środku...co za maskara....Wiola w szpitalu będzie przynajmniej 5 dni, a jutro Franuś do domu wraca...:-(

reklama
o kurcze!!!!!!!!!!!!!!!Wioluś bądź dzielna i zdrowiej szybko!!!więc to nie przeziębienie ale to łożysko ją męczyło!!!kurcze co to za szpital w tej Chełmży że łożyska nie sprawdzili....a Franuś będzie bez mamy w domku...jej muszę kom. doładować

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry