Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak myślicie....ile paczek jeszcze poczeba żeby przejść na TY? nie chciałabym żeby pomyślał, ze jestem zbyt szybka....wiecie jak to na osiedlu....wieści się tak szybko rozchodzą
Właśnie dzwoniła... że do lekarza musi, potem jakoś przyjedzie... a ja na to, że Ola śpi, a łona, że jakoś tam dojadą, nie wie jak i kiedy, ale sobie poradzą... yyy chyba dosłyszała, że Ola śpi, nie? Bo inaczej bym pojechała po nich (no właśnie, nich??) gdziekolwiek są w tym mieście..
MAde to wszystko zależy od tego ile wcześniej paczek miałaś pozamawiane)) tak na przyszłość, już nie wyślę ci nic kurierem tylko będę pamiętać by pocztą;PPP
mykam pozmywać i obiad skończyć, żabka mała się obudziłapapa
Made ale masz paczkarza fju fju fju, mój listonosz, to ostatnio stwierdził, że Remi musi się szybko nauczyć pisać, żeby wszystkie listy i paczki mógł odbierać no i co ja mam na to powiedzieć??? ale nasz listonosz, to taki w nie moim typie więc obejdę się bez komplementów
KUOTEK - już jestem ))) KAWA też jest Ja myślę, że teściowe to różnie z słuchem nawet jak nam się wydaje, że nie słyszą, to one radarki i to mają nastawione )) I na odwrót ))))
BOOGI - a Ty uważasz, że mój paczkowy w moim jest? Jak będziesz w tym wieku co made, to przestaniesz wybrzydzać ))))