reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Carola specjalnie dla ciebie. wlasnie tak spi Franus w chwili obecnej

Załączniki

• DSCN5990.jpg
    DSCN5990.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Witajcie. U nas nocka tragiczna:no: brzuszek brzuszek i jeszcze raz brzuszek. W ruch poszły najpierw kropelki a później czopek :-( teraz już jest tfu tfu tfu lepiej i oby tak zostało :))

Wiola jak miło Cię widzieć :)

A jak Ciebie miło widzieć Rureczko!!!!!!!!! Jak się czujesz??? Co do brzuszka trzymam kciuki, żeby było lepiej! Tak czy siak to w końcu mija i dzidzia sadzi kupki i piardki z uśmiechem na ustach :-) Do tego dążymy! Dążymy dążymy dążymy i ZDĄŻYMY! ;-):-)

Rureczko zasada jest taka - robisz co możesz - przytulasz, masujesz brzuszek, podajesz kropelki - jednak czasem i to jest za mało - ale na to niestety nie masz już wpływu - musisz wierzyć, że to minie i pomagać jak potrafisz. Zuzia to czuje!!!!! To wszystko przeminie!!!!!!!!!! My pomożemy Ci przetrwać!!!!!!!

Carola a czemu nie ma seksu??? Jak w ogóle z mężem się układa????

P.S. Co do Martynki to już super, wyszliśmy dziś na krótki spacer, kropki już odpadły - TEMAT OSPY RAZ NA ZAWSZE MAM Z GŁOWY HURRAAAAAAA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Wiola!!! Franuś piękny taki, że och joch
Mój Maniek też miał taki niekończący się kaszel, wówczas trafiliśmy do świetnej pediatry, która zaleciła inhalacje z nebulizatora, po tygodniu już nie kaszlał, i nie trzeba było żadnych antybiotyków ;) W aptekach wypożyczają nebulizatory, dowiedz się, może uda się Wam wypożyczyć....szkoda szprycować Iwonkę antybiotykami :) ZDRÓWKA DLA WAS!!!

KUOTU

jestem. na chwile...

rurka : &&& za brzuszek !oby jak najszybciej minelo !!!!!!

lil : super ze juz po ospie :) widzisz - wszystko sie pieknie ulozylo :)

kocurek : dziekuje. fotki - chyba jeszcze sporo poczekacie, jeszcze remont niezaczety i coraz bardziej wyglada na to ze nie zakoncza go ( skoro jeszcze nie zaczeli i moze nie zaczna w tym tygondiu!) do 9 lipca. A ja 9 lipca lece na wakacje do polski, na miesiac, a pozniej do tesciow na poludnie na 3 tygodnie :) wiec moze i wypasc koniec sierpnia poczatek pazdziernika gdzie bedziemy wszystko dopinac na ostatni guzik :)

ps. ola jak zawsze piekna i zawodowo lobuziacka :) ciekawe po kim ten gen ;)

carola : dostalas moja wiadomosc na fb ???? mis dotarl !!! DZIEKUJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :*

sol : hej :)

asionek : super ze maly juz btak ladnie ci stoi :) silny jest ! u nas jeszcze daleko do siedzenia, moje dzieci to wszystkie takie leniwe, za lojcem - dla jasnosci czyj ten niesportowy gen ;)

wiolka : sliczny franus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3mam &&&&& wyniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mysle o was cieplo ! i bardzo sie ciesze ze iwcia juz sie do brata przyzwyczaila :) teraz tylko zdrowka dla 2 maluszkow !!!!

Made kochana a co u Ciebie?????? Jak się czujesz????? Wszelkie zmartwienia minęły??

Carola przykro mi, że się nie układa - myślałam, że ciut lepiej jest.

Jos ale gorący czas przed Tobą!!!!!!!!!! A jak Filutek się czuje???

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry