Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mary a co się dzieje? Ząbki??
A noce... Boze, strach mowic... 
Dzis w nocy pobudki 5 razy, a od 6.30 juz obie bylysmy na nogach! SZOK! Nie wiem, co sie z nia dzieje. Juz kilka nocek bylo OK, dluzej spala, nie bylo placzu i tak czestych pobudek, a dzis znow jakis kosmos!
:-( Ja juz na oczy nie widze... A Tobie widac synek meznieje!

Co ją kładę to ona siad...Mary kochana jaka na moje to na pewno ząbki. Niestety to może być bardzo bolesne - a spróbowałaś dać czopka przeciwbólowego na noc jak już jest tak źle? Wiadomo czopków nie podaje się ciągle - ale ja jak miałam dwie takie na maksa zerwane nocki to na kolejną noc dawałam czopka. Ze dwie nocki - i potem znowu przerwa - jak było dobrze to już nie dawałam czopka. U Ciebie wszystko wskazuje na te ząbki - spróbuj czopka, na pewno małej nie zaszkodzisz - a będziesz miała pewność czy to TO. Bo jak lepiej będzie spała to znaczy, że pomogło.
Na pewno wszystko wróci do normy! Na pocieszenie Ci powiem, że ja codziennie od 5-6 nie śpię - i tak od ponad 3 lat :-) Śmieję się tylko dlatego, że wierzę, że to się w końcu zmieni!
Tak się akurat złożyło, że w dniu naszej rocznicy byliśmy na weselu u rodzinki...