Asionek31
Fanka BB :)
hej 
ja sie lacze z Kocurkowym bolem i niewyspaniem
malemu chyba jednak zeby ida :/ noc masakra !!
od 2 nic spac nie mogl, wiercil sie skakal , biedak widac chcial zasnac i nie dalo rady , w koncu dalam mu czopek przeciwbolowy i zasnal jak kamien wykoczony , wstal po 8
ok 10.30 poszedl na drzemke z mezem , maz wstal , a Nat chrapie dalej

wykoncza mnie te zeby jak nic ...
no gadula jest dobra
kazdego zaczepia czy na placu zabaw czy w sklepie
i nawija i smieje sie hehe
jest mega towarzyski ciekawe czy mu to zostanie ?
nocki tez mi sie marza przespane , ale kurcze tez chcialabym nie za duzo roznice wieku i jakos sie obrobic z dziecmi szybko zeby latami w domu nie siedziec .. no i w sierpniu 30 stuka
&&&&&&&&&&&&& zacisniete dalej
a meble super , szczegolnie ta komoda pod TV mi sie podoba !!
o kurcze to macie sie z tymi chorobami troche
dobrze , ze malej z tym koralikiem sie nic nie stalo ...
no rosnie tak szybko , ze sama nie moge sie nadziwic
kiedy planujecie staranka ?
lacze sie w bolu ...
doslownie to samo , mop , wlazenie wszedzie , skakanie i nocami zebyyyy
no zyc nie umierac hehe
no dlatego ja jeszcze czekam
kurcze u nas tez dac syrop to z cudem graniczy :/
wczesniej sam paszcze owteiral jak tylko widzial , a po beznadziejnym lekarzu domowym ktory mu na sile buziaka otworzyl i grzebal patykiem bardzo niedelikatnie , ma traume biedak
takze u nas czopki tylko daja rade
super
)) ciesze sie razem z toba bardzo mocno
))
tez mi nawala kregoslup strasznie
czyli jednak basen ... hmmm trzeba bedzie sie zmobilizowac i isc wieczorem jak maz wolne bedzie mial
oooo wstal glut maly
))
ja sie lacze z Kocurkowym bolem i niewyspaniem
malemu chyba jednak zeby ida :/ noc masakra !!
od 2 nic spac nie mogl, wiercil sie skakal , biedak widac chcial zasnac i nie dalo rady , w koncu dalam mu czopek przeciwbolowy i zasnal jak kamien wykoczony , wstal po 8
ok 10.30 poszedl na drzemke z mezem , maz wstal , a Nat chrapie dalej

wykoncza mnie te zeby jak nic ...
Asionku ale Twój maluch gaduła już! U nas to wciąż dość skromnie w tym temacie - najchętniej to jest tatatata, dadadada, i aaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
A kiedy Ty myślisz o drugiej dzidzi? Ja to jak urodziłam Maciusia to miałam ogromny sentyment do noworodków i natychmiast chciałam drugiego dzidziusia - ale teraz to już troszkę mniej pragnę wracać do tych nocnych przerw...Teraz to patrzę w przyszłość i widzę siebie w swojej sypialni, zregenerowaną, wyspaną, uśmiechniętą, w pięknej piżamceA dzieci sobie słodko śpią w swoim pokoiku
!
no gadula jest dobra
jest mega towarzyski ciekawe czy mu to zostanie ?
nocki tez mi sie marza przespane , ale kurcze tez chcialabym nie za duzo roznice wieku i jakos sie obrobic z dziecmi szybko zeby latami w domu nie siedziec .. no i w sierpniu 30 stuka
&&&&&&&&&&&&& zacisniete dalej
a meble super , szczegolnie ta komoda pod TV mi sie podoba !!
paulinau mnie nerwica aktywna z *******cem
Emila wyłazi sama z fotelika, wózka - tu łapanie w locie; włazi na meble - dzisiaj ściągana z biurka Karoli, wczoraj leciałyśmy pędem na laryngologię bo Emi wsadziła sobie koralika do nosa, laryngolog był pod wrażeniem bo koralik 2x większy od dziurki, dzisiaj próbowała zrobić poprawkę ale dostała po łapach zanim wcisnęła. Ogólnie nerwica przez dzieci
Po za tym wykryli mi guza w tarczycy, kamienie w woreczku żółciowym i coś prawdopodobnie przywieźliśmy z Grecji w postaci albo Lamblii albo Glisty - ale to musimy badania rodzinne zrobić żeby wykryć. A no i testy alergiczne zrobiłam sobie, Karoli i małżowi. Ja ok 150 alergenów, Kaja ok 100, mąż ok 300. żyć kuźwa nie umierać. A po za tym nic nowego
Pozdrówka i spadam odłożyć przytulankę ;-)
o kurcze to macie sie z tymi chorobami troche
dobrze , ze malej z tym koralikiem sie nic nie stalo ...
Asionku - u nas tez zamysly nt. drugiego maluszka! :-) Ja to bym chciala juz!A Twoj chlopczyk to juz prawdziwy mezczyzna! :-)
y!
no rosnie tak szybko , ze sama nie moge sie nadziwic
kiedy planujecie staranka ?
Kuotom idom zęby... chyba wszystkie narazi nie mogom się pozbierać
Mały kuot wszędzie włazi, a duży musi go pilnować i ciągle tylko myje podłogi... Jakiś świrnięty chyba jest
![]()
lacze sie w bolu ...
doslownie to samo , mop , wlazenie wszedzie , skakanie i nocami zebyyyy
no zyc nie umierac hehe
Asionek moja ma z cycem identycznie jak Nat... wcześniej była średnio cycowa a teraz jak chciałabym odstawiać to się przysysa jakby w życiu nie widziała cyca!!!
Też myślę juz o drugim... zwłaszcza jak takie małe bobasy widzę.. Ale mi Wikuśka skutecznie studzi zapał jak patrze na nią... nie dam rady teraz biegać za nią i zajmować sie maluchem...Musze ją trochę usamodzielnić jeszcze...
(
no dlatego ja jeszcze czekam
kurcze u nas tez dac syrop to z cudem graniczy :/
wczesniej sam paszcze owteiral jak tylko widzial , a po beznadziejnym lekarzu domowym ktory mu na sile buziaka otworzyl i grzebal patykiem bardzo niedelikatnie , ma traume biedak
Dzień dobry : ))))
Sukcesów ciąg dalszy :-) Ale tym razem Mańkowi tak się spodobało, że mnie ciągnie do WC co kwadrans i wypuszcza kilka cennych kropel hehe
Jejku....jak się cieszę : ))))))))))))))))))))
super
Lilu jakiś czas temu pisałam,że mi ręce w nocy drętwiały...ręce przestały ale prawy bark miałam jakby wybity???ledwo się ubierałam i czesałam a co z opieka nad dziećmi???pojechałam wczoraj do kręglarki i miałam dysk piersiowy i szyjny wysunięty...jeszcze boli bo przecież od ucisku mam nerwy obolałe...jak mi nie przejdzie do piątku to muszę iść do mojej rodzinnej i coś w końcu od niej wymusić!!! aaa i usłyszałam wczoraj od pani,że na kręgosłup jedynie może mi basen pomóc...czyli nie ma opcji-muszę się nauczyć pływać))
tez mi nawala kregoslup strasznie
czyli jednak basen ... hmmm trzeba bedzie sie zmobilizowac i isc wieczorem jak maz wolne bedzie mial
oooo wstal glut maly
A dzieci sobie słodko śpią w swoim pokoiku
u mnie nerwica aktywna z *******cem
i nie mogom się pozbierać
Chrzciny 4 sierpnia, tylko chrzestni i dziadkowie. W sobotę sam chrzest bez nabożeństwa. Później zrobimy obiad u nas w domu i tyle