reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolu :-) oczywiście, ze pamiętam :)))))))) będą czy obrazki!
Puchatek, Prosiacek i Tygrysek :-p W weekend się za nie zabiorę :)))
Namalowałam atomówki dla córeczki mojej koleżanki i od miesiąca każdy weekend malowany :-D))))

reklama
Wiola - no wiesz co??? Upominaj się, upominaj....to tylko łechce moje próżne ego :-):-):-)))) Cieszę się, że Ci się podobają moje obrazki :)))
A w ogóle, to w weekend wyślę Ci fotki ubranek....bo mam trzy reklamówki już :szok: dla Franusia, a jedna dla Iwonki :-D

O Wioli więcej dziś :-) Co do obrazków to moje ANIOŁY będą wisieć tam, gdzie wszyscy będą mogli podziwiać jak tylko wejdą do mojego mieszkanka :-p:-) O rety rety rety - emocje mnie zjedzą - jak je wyłączyć???

Made a to nie wiedziałam....czyli z wychowawczego przeszłaś na L4? Czy od razu po macierzyńskim? Oj jak by mi się L4 przydało! Kasa potrzebna na gwałt! I na meble! :-p

Może się zaciągnę gdzieś do pracy na wakacje jako studentka :eek::eek:

Ostatnia edycja:
Liluś - po macierzyńskim były dwa urlopy wypoczynkowe, a po nich L4 :)
Kiedy będziecie wiedzieć czy przyznano Wam kredyt? Będziemy świętować całą noc!!! :-)

Made nie mam pojęcia z tym kredytem - podobno się trochę czeka - może miesiąc? Jak się nie uda to będzie płacz i zgrzytanie zębów :baffled: Za szybko się podniecam....

Carola jaki projekt?

made ojej czekam z niecierpliwoscia , zarowno na obrazki jak i na zdjecia. a swoja droga kochana masz talent, zyrafka powalila mnie z nog:tak:

lil nie wylaczaj, dobre jest takie pozytywne swirowanie.potrzebne ci takie odstresowanie sie .ja sie ciesze z kupna butow a na zakup mieszkania nie wiem jak bym zareagowala:-Dzawal z radosci?:-D:-D

carola zdrowka i dbaj o siebie .gratuluje wygrania projektu

a mnie troche wiecej bo dziadek buja Franka co zaczyna plakac i jest chwila ciszy, Iwa sie bawia a ja prasuje i ma wlaczone BB ( w koncu)

Wioluś no właśnie w końcu! Bo ostatnio coś za bardzo się chowałaś, co powodowało u mnie poważny dyskomfort :-p;-) A co do zawału to lepiej nie, bo jak wtedy będę meblować?:-p:-)

Made jeszcze jestem ciekawa jak taka kontrola ZUS wygląda?

Olivka - GRATULACJE!!! :-D Bardzo się cieszę!

Wiola - dziękuję :* Powiem Ci, że na tą żyrafkę mam już trzy zamówienia :)))) nie licząc córki hehe :-D
A Ty wykorzystuj dziadka i kogo tylko i odpoczywaj :tak:

Lilu - to czekamy z niecierpliwością, kciuków nie puszczając :))))

My wróciliśmy właśnie z WC hehe :-) Jakie to piękne...........i jaka oszczędność :eek:

reklama
Kochana Made ja poproszę o zdjęcie żyrafki, ponieważ na 80% pokój Martynki to będzie SAFARI :-p Na razie jestem na etapie oglądania naklejek ściennych i można oczopląsu dostać. I pisz mi o tej kontroli ZUS - jak wyglądała?

A co do oszczędności to będzie ona trwała dopóki Maniek nie zechce po każdym siusiu po 10x wody spuszczać :-p:-):-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry