reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale Zuzinek będzie wystrojony :-)

Moje Drogie... powiem tylko - "Ojojojojojojojojojojooooooooooojjjjjjjj....." :eek::baffled::eek:
Wrócę, jak Ola się unormuje - na tyle, na ile jest to w ogóle u niej wykonalne :-p:baffled::-p

LILU staram się w domu nie siedzieć, coby do wariatkowa nie trafić :eek: Z mopem latam głównie w weekendy, a ostatnio nawet nie było możliwości NIC napisać, z ledwością uda mi się czytnąć to i owo :sorry2: Takie to czasy nastały dziwaczne :oo2:

Całuję WAS i ściskam ;-)

reklama
hej
zanim doczytalam to Franek mi sie dwa razy obudzil ze swojej super dlugiej drzemki -30 min:no:.wstal o 4.30 i koniec spania.

jos gratuluje zebolka
lil trzymam kciukasy
rureczko super ubranko dla Zuzi
made gratuluje sukcesow z siusiakiem

u nas urwanie glowy, rodzice sie kluca(jak dzieci), maluchy marudza, Franek robi sobie tylko krotkie drzemki w dzien, duzo pracy w zwiazku z chrzcinami(23.06).

tesknie za wami wszystkimi bardzo

U nas też nocka smętna :szok: wyspała się w dzień, a w nocy jak zajączek, co godzinę pobudka i do mamusi na rączki, a ja nieprzytomna- ledwo na oczy patrzę. Położe się chyba zaraz bo długo tak się nie da:szok:
Pogoda tragiczna zimno, szaro i ponuro, zaraz będzie lać!

Ojojoj Kocurku - mi dziś Martynka tak dała popalić od rana - na sekundę nie chciała zostać sama - myślałam, że wyjdę z siebie - więc nawet nie chcę myśleć, co Ty przeżywasz. W każdym razie cieszę się, że się meldujesz i ściskam!

Rureczko
ojojoj....odpoczywaj...Ja dziś też półprzytomna i pogoda taka sama...Czekam na lepsze czasy! I Ciebie też ściskam!

Wioluś Wioluś Wioluś - to masz cyrk na kółkach....Jak Ty dajesz radę? Jakoś chociaż się wysypiasz w nocy?

lil padam na cyce:-D. a podoga dodatkowo dobija, wlasnie zaczelo padac.
pociesza mnie tylko fakt ze wczoraj kupilam sobie sandalki i sa sliczne:-pa jeszcze musze meza usiadomic ze nie mam co ubrac na chrzciny(i trzeba cos z tym zrobic:-p:-D)

Hej:)
U nas tęż dziś nocka do kitu... nawet nie wiem czy spałam... chyba tak bo nie słyszałam ani pralki ani burzy... ale wszystko co pamiętam z nocy to cholernie bolące gardło, Młoda wpychająca sie na mnie i szukającą cyca i moje wygibasy żeby jej dać... Dzień zaczełam o 5.15:baffled::baffled::baffled:

Wiolus współczuję sajgonu w domu:(( mam nadzieję że rodzice przestana się kłócić a Franuś zacznie lepiej spać:)) A Iwusia jak?

Rureczka jeszcze trochę... co prawda nei wyśpisz sie jeszcze przez przynajmniej kilka miesięcy:)) ale z czasem będzie lepiej:) No i przywykniesz!:-D

Lilus współczuję:(( wiem jak to jest jak sie młode uwiesi...

Kocie podziwiam że Ty JESZCZE dajesz radę:)) Oby Oleńce się szybko te zębole pokazały i żeby się panna unormowała:))

Mam pytanie do mam dzieciatych z dłuższym stażem... Czy jeśli teraz Wiki wszystko robi lewą ręką to znaczy że będzie leworęczna?? nie żeby mi to przeszkadzało ale zaciekawiło mnie ostatnio...

I pytanie nr 2... jak uspać dziecia wieczorem bez cyca?????????????????

Dzień dobry :))
Dziękuję wszystkim za gratulacje w związku z Mańkowym sikaniem :-)
siusiamy nadal do kibelka :))))))))

monia - NIE WIEM :eek:

Wiola - siły dużo i całusy dla pociech :*

Ja już po kontroli...ufff........dostałam wezwanie z ZUSu w sprawie L4,
od tygodnia się stresowałam, w końcu zeszło to ze mnie....aż dostałam biegunki :sorry: Muszę się zrelaksować :)))

Monia a próbujesz jej przekładać do prawej rączki? Witaj się z nią codziennie podając prawą rączkę, podawaj smakołyki i zabawki do prawej rączki - angażuj prawą rączkę. Nie wiem jak to jest z naukowego punktu widzenia, ale nie powinno to zaszkodzić - oczywiście nic na siłę.

A co do usypiania bez cyca to albo zrobisz to metodą hardcorową teraz, albo poczekasz aż mała będzie mocno zainteresowana czytaniem książeczki i wtedy zaśnie. Przy Maciusiu było mi łatwiej, bo nauczyłam go zasypiać samodzielnie jak miał 2-3 miesiące. I zawsze po cycu wieczornym myłam mu ząbki - więc nawet jak przysnął to go mycie ząbków rozbudzało i potem musiał sam zasnąć. Przy Martynce będzie gorzej, bo ma już 8 miesięcy i zasypia tylko przy cycu :baffled: I obawiam się, że jeszcze długo tak będzie. Ale jak będzie miała ząbki to będę chciała je umyć po jedzeniu...co to będzie co to będzie?

Made :-) To może relaks na BB??? A Ty jesteś na L4?

reklama
Monia a zapomnialam ci napisac ze Iwa tez dostala taki rower na roczek i bardzo go lubila, nadal sie w niego miesci ale teraz kupilismy jej malego Bmx i uczy sie jezdzic sama.Iwa nadal kaszle.

made dzieki.a powiedz mi kochana pamietasz o naszym puchatku:zawstydzona/y:?wiem ze teraz zajeta jestes

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry